Beauty Product Review,  essence,  makeup review,  Product Reviews,  recenzija

Recenzija: Essence multi action blackest black maskara za oči

Makeup Review Essence Multi Action Blackest Black Mascara smashinbeauty

Današnja recenzija je Essence multi action blackest black maskare za oči. Moram napomenuti da sam od Essence dobila ovaj proizvod kao PR tester, no ovo nije plaćena reklama. Kako volim Essence proizvode pristala sam bez razmišljanja testirati ovaj proizvod. Inače patim na maskare jer imam vrlo kratke. ali stvarno kratke, trepavice, ali guste. Tako da se uvijek radujem maskari koja naglasi volumen i duljinu trepavica. Ovaj novi Essence proizvod Blackest Black maskara je dio Essence Gradski Stil Makeup Kolekcije iz 2012. Obavezno pročitajte moje druge recenzije iz ove kolekcije: Stay All Day kremasto sjenilo u Jim-Me-Blue, Quadro sjenilo i pigment cotton candy.

IMG_9661

Essence Blackest black maskara vrline i mane

Essence Blackest black maskara obećava nevjerojatno crne trepavice, ali također će Vašim trepavicama dati volumen, duljinu i uvijenost. Za ovu recenziju sam Vam htjela pokazati kako ova maskara izgleda na mojim malim trepavicama. Recenzija Essence Blackest Black maskare počinje s vrlinama i manama, a zatim ćete moći vidjeti slike kako to stvarno izgleda. Nanijela sam maskaru na dva načina. Na jednom oku sam uvila trepavice ELF uvijačem (recenzija) te zatim nanijela maskaru, a na drugom oku sam samo nanijela maskaru i nisam trepavice uvijala. Ispod možete vidjeti sliku sa rezultatima.

IMG_0241
bez uvijanaja trepavica, samo maskara

IMG_0240

Recenzija: Essence Blackest black maskara

Prvo sam uvila trepavice sa ELF uvijačem, koji je meni osobno super uvijač – jeftin, a odlično obavi posao. Zatim sam nanijela Essence Blackest Black maskaru. Naravno, trepavice izgledaju uvijene i vrlo crne, kao što je Essence obećao. Također, trepavice su izgledale gušće, no to mi nikad nije bio problem. Moj problem je taj što su mi trepavice prekratke. Kao što možete vidjeti na slikama, tijekom ove recenzije Essence Blackest Black maskare primijetila sam da su mi trepavice stvarno primjetno crne i da su za mrvu dulje nego s drugima maskarama. Iskreno, znam da mi vrlo mali broj maskara stvarno izdulji trepavice. Kada nanesete 2 ili 3 sloja maskare, trepavice se spajaju i kada se osuši, maskara se malo trusi tj. mrvi. Na drugom oku možete vidjeti da trepavice izgledaju kao da su uvijene, iako ih nisam uvila. Tako da moram priznati da maskara stvarno daje izgleda uvijenih trepavica, duljinu, gustoću i vrlo tamno crne trepavice.

IMG_0235

Essence Blackest black maskara da li je kupiti?

Essence Blackest Black maskara sadrži 9ml proizvoda u bočici. Također, oftalmološki je testirana tako da se i najosjetljivije oči nemaju čega bojati, pogotovo ukoliko nosite leće. Sama četkica maskare je vrlo standardnog dizajna, ali je veća i baš zbog toga dobro uvije trepavice i daje gustoću. Čest problem s maskarama je da imaju snažan miris, no ova maskara nema agresivan miris. Jednu stvar bih htjela napomenuti za ovu recenziju Essence Blackest Black maskare je da se maskara mora baciti šest mjeseci nakon otvaranja. Sve maskare imaju vrlo kratak rok trajanja i zato je meni osobno suludo kupovati skupe maskare. Mislim da je maskara solidna. Voljela bih da se ne mrvi kada se osuši, jer bi tada bila savršena. Ukoliko nanesete 1 ili 2 sloja maskare, neće se mrviti, no ako nanesete 3 ili više slojeva onda se mrvi.

Essence Blackest Black MAscara

Druge Essence Recenzije:

Vrline

  • daje gustoću
  • daje malu duljinu
  • uvije trepavice
  • cijena
  • dostupnost

Mane

  • Nakon 3 sloja trepavice se spajaju
  • Nakon 3 sloja maskara se mrvi
  • Nekima neće dati duljinu trepavica
  • Ne daje izgled umjetnih trepavica
Postojanost Volumen Četkica Razdvajanje Produživanje
 4.5/5 3.5/5 3.8/5 3.2 /5 4.4/5

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.