Beauty Product Review,  essence,  makeup review,  Product Reviews,  recenzija

Recenzija: Essence Stay All Day kremasto sjenilo Jim-Me-Blue boje

Essence Stay All Day eyeshadow review swatches

Danas je na stolu recenzija Essence Stay All Day kremastog sjenila u boji Jim-Me-Blue. Ovo sjenilo je dio Essence Gradski Stil Makeup kolekcije iz 2012. Već sam pisala ovu recenziju na engleskom jeziku. Essence tvrdi da je ovo sjenilo dugotrajno i da je napravljeno da traje. Ako se ne varam, MAC kozmetika već ima sličan proizvod koji se zove “paint pots” –  također dugotrajno kremasto sjenilo za oči. Pa ćemo danas Essence novo kremasto sjenilo Jim-Me-Blue usporediti s MAC-ovim proizvodom da vidimo isplati li se ovaj proizvod uopće kupiti ili je to čisto bacanje novca. Idemo na recenziju Essence Jim-Me-Blue sjenila.

IMG_9657

Recenzija Essence Stay All Day Jim-Me-Blue

Malo o tom novom proizvodu. Ovaj proizvod je kremaste teksture i vrlo se lako nanosi na kapke. Nije skup, što je veliki plus! Boja sjenila je metalik plava i koliko sam shvatila na svijetlu daje srebrni odsjaj. Moram priznati da sam općenito veliki ljubitelj Essence kozmetike. S recenzijom Essence Stay All Day kremastog sjenila Jim-Me-Blue boje možete vidjeti odgovara li Vama ovaj proizvod. Sam proizvod je vrlo pigmentiran, što je meni osobno najbitnije. Ukoliko proizvod nije dovoljno pigmentiran, ne kupujem ga pa makar koštao 2 kune. Tekstura sjenila je mekana i svilenkasta, tako da se stvarno vrlo lako nanosi prstima. Unutar malog pakiranja nalazi se 5.5 grama proizvoda, što je vrlo dobra količina.

IMG_9656

Essence Stay All Day kremasto sjenilo Jim-Me-Blue

Idemo pogledati vrline i mane ovog proizvoda. Kada ga usporedimo s MAC-ovim paint pots, moram priznati da izgledaju identično. Ovaj bočica će se vrlo teško razbiti jer je plastična, tako da nema straha ako Vam padne. Čim otvorite proizvod, njemu odmah počinje rok trajanja i baš zato nemojte otvarati proizvode u drogerijama. Obavezno dobro zatvorite čep da ne ulazi zrak. U suprotnom će se vrlo brzo osušiti. Evo savjet unutar recenzije Essence Stay All Day kremastog sjenila Jim-Me-Blue boje. Ukoliko imate masne kapke, sigurno će Vam se sjenilo naborati na očima. No ukoliko prvo nanesete bazu za kapke, a zatim kremasto sjenilo, sjenilo će trajati dulje. Ukoliko imate mat sjenilo, a želite mu dodati malo sjaja, tada prvo nanesite Jim-Me-Blue sjenilo i zatim mat sjajilo. Na kraju će Vam mat sjajilo dobiti sjaj od Jim-Me-Blue sjenila.

IMG_9663

Zaključak recenzije Essence Stay All Day sjenilo Jim-Me-Blue

Za kraj recenzije Essence Stay All Day kremastog sjenila Jim-Me-Blue boje, željela bih napisati da osobno smatram da je ovaj proizvod dugotrajan, nekih 6 sati bez boranja na mojim kapcima. Možda nije dobro kao MAC-ov paint pot, no za ovu cijenu je sasvim dobar proizvod! Kako kremasti proizvodi nemaju dugi rok trajanja, osobno kupujem uvijek jeftinije ali kvalitetne kremaste proizvode. Ukoliko imate stvarno masne kapke, savjetujem da preskočite ovaj proizvod jer će se vrlo brzo naborati. Osobno smatram da su kremasti proizvodi savršeni za ljetnu šminku, jer tijekom vrlo vrućih ljetnih dana šminka se topi, a kremasto sjenilo samo malo razmažete prstom i sjenilo izgleda kao da ste ga tek nanijeli. To je to! Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za ovaj proizvod – ostavite komentar!

IMG_9664

Druge Essence Recenzije:

Vrline:

  • cijena
  • dostupnost
  • količina
  • pakiranje
  • može se koristiti kao baza ili sjenilo
  • svilenkasta tekstura

Mane:

  • nabora se na masnim kapcima
  • proizvod se brzo osuši ukoliko bočica nije dobro zatvorena
  • za neke možda ima previše šljokica
  • neuredno
Proizvod Pigmentiranost Tekstura Postojanost Ambalaža
 3.9/5 4.8/5 4.8/5 4.5/5 3.8/5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.