Beauty Product Review,  essence,  makeup review,  Product Reviews,  recenzija

Recenzija: Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte (Hazelnut Cream Pie)

Essence Colour & Go Nude Glam Nail Polish Hazelnut Cream Pie Beauty Product Review Swatches

Današnja recenzija je Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte u boji Hazelnut Cream Pie. Ovo mi je možda prva recenzija laka za nokte, no imam dosta malu kolekciju lakova tako da ću vam ubrzo pokazati i te boje. Essence je u 2012. godini lansirao svoju jesensku kolekciju Essence Colour & Go Nude Glam lakove za nokte. Ovaj nova kolekcija ima 44 boja i 6 Nude Glam lakova. Moram priznati da su ovi lakovi svi predivnih nude boja. Također pročitajte moje ostale Essence recenzije – na dnu članka možete vidjeti linkove na ostale recenzije. A sada, bacimo se na recenziju!

IMG_9674

Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte

Ono što je novo kod ovog Essence Colour & Go Nude Glam laka za nokte je to da ovakvi lakovi daju vrlo visoki sjaj i izgleda kao da imate umjetne nokte. Nova formula laka omogućava da se lak unutar vrlo kratkog vremena vrlo brzo osuši. Lak je navodno dugotrajan i odlično pigmentiziran. No Essence također tvrdi da ne samo da su promijenili formulu laka, već da su također promijenili i četkicu. Moram priznati da se jako loše razumijem u kvalitetu četkica za nokte, no navodno ova nova četkica zbog svog oblika daje dobru pokrivenost i vrlo dobru preciznost kada nanosite lak. I sada je vrijeme da vidimo je li ovaj Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte prošao moju recenziju.

DSCN0511copy

Recenzija: Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte

Ono što je najzanimljivije vezano za Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte u boji Hazelnut Cream Pie je to da ovaj lak ne sadrži formaldehide, toluen i ftalat. Kao što sam već napisala, u ovoj novoj kolekciji ima šest prekrasnih novih nude glam lakova. Kada sam nanijela lak, na noktima sam odmah primjetila da lak stvarno daje jako visoki sjaj i da stvarno kada se osuši izgleda kao da su  nokti umjetni, no nokti nisu debeli, kao što je to slučaj nakon što nanesete gel na nokte. Sada slijedi pitanje, a koliko dugo oni traju bez da lak počinje otpadati? Moram priznati da meni lakovi inače izdrže maksimalno dva dana, no ovaj lak s gušćom teksturom mi je potrajao čak 3 dana prije nego što je počeo otpadati. Veliki plus! No naravno, ništa nije savršeno. Da dobijete pravu boju koja se u boci prikazuje, morat ćete nanijeti 2 sloja laka. Meni to nije problem jer se lak stvarno brzo suši.

IMG_0245

Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte u boji Hazelnut Cream Pie

I za kraj bih htjela sažeti svoju misao vezanu za ovaj lak. Kada inače kupujem lakove za nokte, isključivo kupujem “nude” boje. Koje su to boje – neki se pitaju. To su boje koje se ne primijete na noktima. Kako se inače šminkam i moja je šminka često smokey eye, ne želim da mi nokti budu naglašeni i uvijek tražim ravnotežu u bojama. Osobno jako volim sjaj i tvrdoću koju mi nokti dobiju kada geliram nokte, no ne volim gelirati nokte jer su mi onda nokti previše debeli i baš je zato ovaj novi lak odličan, barem za mene. Imam sjaj i izgled noktiju koji su gelirani bez da mi nokti izgledaju neprirodno debeli. Također moram priznati da je nova četkica stvarno izvrsna. Imam osjećaj da u potpunosti kontroliram kist i da vrlo precizno nanosim lak na nokte. Ukratko, ja sam vrlo zadovoljna s cijelom kolekcijom. Nadam se da Vam je ova recenzija Essence Colour & Go Nude Glam laka za nokte pomogla.

Vrline

  • cijena
  • dostupnost
  • izbor boja
  • sjaj
  • nokti izgledaju kao da su gelirani
  • brzo se suši
  • ne sadrži formaldehide, toluen i ftalat.

Mane

  • nakon 3 dana lak otpada
  • za potpunu prekrivenost treba dva sloja
Proizvod Pigmentiranost Tekstura Postojanost Četkica
 4.7/5 4/5 4/5 4/5 5/5

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.