random,  Uncategorized

The Shopaholic Tag

Hej curke vrijeme je za The Shopaholic Tag! Kako danas slikam za nove dvije recenzije za sljedeći tjedan, odlučila sam napisati jedan tag koji eto malo kruži po internetu. Uz put sve vas tagiram!!! Ako napravite tag obavezno mi ostavite komentar ispod.

Smatrate li se šopinholičarkom?

  • Nikako smatram da se svaki loš dan može izlječiti sa pravim lijekom, shoppingom. Tko god je osmislio tu riječ ne zna što je ženi najbolja terapija za sve životne probleme, shopping i to pomogućnosti ako se naleti na super povoljne ali bijesne štikle!

 Kako bi definirale svoj stil?

  • Iskreno moj stil je nešto vrlo mješano i iz svake ere. Sve su mi frendice rekle, da i vreću stavim na sebe, super bi mi pasala. Mislim da previše ne razmišljam što ću nositi i baš zato nekada absolutno modno fulam, ali vjerujte da iz svake greške sam našla novu super kombinaciju. Moj stil bi ipak definila kao dress to impress ali u kontekstu da ljudima pokaže tko si. 

 Gdje pronalazite najbolje ponude (popuste, akcije)?

  • Iskreno svugdje. Poslušala sam Oprahu i kada je rekla čekamo popuste i bit ćete sretniji,  slažem se jer kupim duplo više za iste pare. Vrlo rijetko kupim nešto a da nije na popustu, teško radim za svoje novce tako da se još teže odvjajam od njih, osim nisu u pitanju cipele ili neka bijesna haljina.

Za kojeg dizajnera ste spremne izdvojiti puno novca?

  • Ufff… imam puno dizajnera koje obožavam i da samo vrlo bogata samo bih njih kupovala iskreno i baš zato idemo redom. Miu Miu torbe čekam jedan dan kada postignem unapređenje na poslu pa ću onda da potrošim cijelu jednu plaću Miu Miu torbicu. Jovani, Terani i Sherri Hill svećane haljine. Moja vječanica je bila od Jovani i to posebno šivana za mene na bazi jedne njihove haljine, tako da bude više moj stil, ako neću za svoje vjenčanje kada ću se razpištoljiti. Jimmy Choo, Burberry, Chanel, Versace. I naravno Juicy Couture i Marc Jacobs torbice već imam (pokloni naravno). Uglavnom moje omiljene dizajnere često dobijem kao poklon.  A od hrvatskih dezajnera Matija Vuica i Skoko. Kod Skoke sam već kupovala i vrlo sam zadovoljna.

Imate li “go to” outfit za šoping?

  • Nemam baš, no iskreno kada shopping obavljam izvana hrvatske npr. London, Chicago, Vegas ..itd onda obavezno nešto vrlo ugodno i balerinke ili tenisice.. Jer moram se često preslačiti pa sam brža npr. u trenerci. Jer ipak nemam cijeli dan za shopping.

 Koji je vaš “guilty pleasure” (ne uključujući make up)?

  • bijesne Štikle i još bijesnija haljina

Navedite jedan komad odjeće bez kojeg ne bi mogle živjeti.

  • Lijepe hlaće, ljepe bluze i štikle i naravno haljine… ajme .. 

Za koji trend se nadate da nikada neće izaći iz mode?

  • Svaki trend koji je do sada ikad bio! Zašto? Presretna sam što se moda ponavlja konstantno jer da se ne ponavlja iskreno umrila bih od dosade. Uglavnom Bitno da glamour nikad ne umre ja sam presretna!

Koji trend ste voljeli, a da je brzo izašao iz mode?

  • Hmm iskreno mi je žao što pruge i slični printovi vrlo brzo izađu iz trenda. Tek što se pojave, već su de-mode (ako se to tako kaže).

Tko je vaš “fashion icon”?

  • Jennifer Lopez (Kraljica), što god ona obuće to i meni stoji, tako da kada sam god u dilemi pitam se “što bih JLO obukla?!”  

Iskreno nisam shoppingholičarka jer me pustilo to sve kada sam prešla 25. Kada počnete zapravo raditi za kruh, sve teže Vam se odvojiti od Vaših kunu, jer ste svijesni koliko ste morali raditi i trpjeti za te kune. No, također moram priznati da što sam starija to sve više isključivo (za neke određene stvari) se sve više okrećem isključivo prema provjerenim high-end brendovima. Zašto? Jer znam da taj novca koji dam za npr. cipele ili torbicu su vrijedan toga i da mi neće propasti kao kada kupima u običnom dućanu, pa mi je torbica za baciti u smeće 6 mjeseci. Ipak sa godinama, sam si počela govoriti, bolje dva vrlo ljepa, bezvremenska i vrlo kvalitetna komada odjeće ili cipela ili torbica, nego 10 komada koje mogu baciti za godinu dana. 
 
Nadam se da sam Vas donekle zabavila! Jesi li ti Shopingholičarka? 
Pusa! i oprostite na lošem hrvatskom ipak mi je to strani jezik! 

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.