Beauty Blender

Ako neznate za beauty blender (spužvicu za puder u obliku jajeta), onda je vrijeme da saznate! Već neko vrijeme na youtube i među stranim beauty blogericama postoji velika fama i opsjednuto sa beauty blenderom. Što je beauty blender neki se pitaju? Možda ste ga prije tjedan ili dva vidjeli među novitetima od Essence. Beauty blender je malo spužvasto jaje pomoću kojeg se nanosi bilo što tekuće, kameno, puderasto i/ili kremasti prozivod na licu. On služe ne samo da se nanese puder već i da se on dobro izblenda proizvod na licu. Imate orginalni beauty blender koji podosta košta, Essence beauty blender (cc 20-30kn) i Ebay beauty blender (cc $1 – 5). Ubrzo pišem članak i uspoređujem sve troje tako da znate da li su oni uistinu iste ili nisu.

Kako nanijeti puder sa Beauty Blender spužvicom

U današnjem makeup tutorijal možete vidjeti kako nanijeti puder sa beauty blender spužvicom. Također Vam dajem malo savjeta kako i na koji način bi bilo najbolje pripremiti Vaš beauty blender prije upotrebe. Beauty blender ima tako reći tri strane koje se mogu koristit. Zašiljeni vrh, zaobljen donji dio and naravno dvije strane. Šiljasti vrh beauty blendera omogućava pristup teže dostupnim dijelovima lica, kao naprimjer područje oko nosa, ispod očiju i slično. Dok donji dio beauty blendera (i ukoliko polegnete beauty blender na jednu stranu) se može koristi za nanošenje pudera na većim dijelovima lica, kao naprimjer čelo, obraze i slično.

Kako se čisti Beauty Blender?

Kako nisam spomenula unutar video tutorijal kako se čisti beauty blender htjela bih napomenuti da orginalni beauty blender ima svoj vlastiti poseban sapun za čišćenje koji se preporučuje da se isključivo koristi. Za ove kopije beauty blender sam za sada očistila sa istim proizvodima s kojima sam čistila i svoje kistove. Možete pogledaj moj tutorijal o tomu kako dubinski očistiti svoje kistove. Beauty blender kako je vrsta spužve, trebala bi se prati nakon svake upotrebe. Jer se na spužvama bakterije skupljaju brzinom svjetlosti. Tijekom videa sam spomenula da je najbolje malo navlažiti beauty blender jer se onda puder lakše razvuće po licu. Ukoliko koristite suhu spužvicu, kao i sa svakom spužvicom, spužvica će malo upiti vaš tekući puder i zbog toga ćete više pudera potrošiti; no zato će se puder nanijeti u puno debljem sloju. Sa beauty blenderom nemorate se samo ograničiti na tekuće proizvode, već možete koristit i highlighter, korektore, pudere u kamenu, kamena rumenila, kremasta rumenila, kremaste pudere i pigmente…itd. Možete ovu spužvicu koristiti za bilo koji proizvod.

*Napomena: Orginalni beauty blender namočite u vodu sve dok se ne proširi, zatim iscjedite svu vodu iz nje sa ručnikom i dobro ju stisnite šakom. Beauty blender mora biti vlažan ne mokar.  

Pitanje dana: 

Biste li isprobale ovu beauty blender spužvicu? Da li više volite koristitei kistove, prste ili spužvice kada nanosite puder?