illamasqua,  Product Reviews,  recenzija

Illamasqua Fundamental Paleta Recenzija Sa Slikama

Danas Vam predstavljam Illamasquinu Fundamental paletu recenziju sa slikama. Moram priznati da sam planirala pustiti ovu recenziju tijekom svog posljednjeg videja “Kako koristiti Illamasqua Fundamental paletu (ideje i savjeti)” no eto nisam stigla. Illamasquina Fundamental paleta recenziju pišem jer sam htjela profesionalnim vizažistima (tj. šminkerima) nešto napisati tako da znaju da li je ova paleta nešto što bih oni voljeli. Illamasquini proizvodi dolaze u paleti koja je vrlo lagana i čvrsta. Paleta je u obliku kocke. Unutar palete se nalazi 4 prozivoda: tekući metal Surge 2g, pigment u kremi Bedaub 1g, sjenila Inception i Hype 2 x 1.5g. Idemo sada na detalje of Illamasquine Fundamenatal Palete recenzije.

Illamasqua Fundamental paletu recenzija

Illamasquina Fundamental paleta je u prekrasno obliku crne kocke koja sadrži 4 proizvoda na kojoj ćemo izvršiti recenziju. Platična kocka tj. paleta, ima vrlo elegantan i bezvremenski dizajn. Logo nije uopće uočljivo tako da nije prenapada. Druga stvar koja je bitno naglastiti za recenziju je kada otvorite Illamasquinu Fundamental paletu možete prvo uočiti ogledalo. Paleta je 8 cm široka i duga. Oblike palete tj. kutije je kockast no tako je oblikovana da nije čista kocka i zbog toga je vrlo lako i ugodno držati paletu u ruci. Možete vidjeti dizajn kutijie tj. palete na slikama. Paleta je lagana i može stati u bilo kojoj većoj ženskoj torbi. Niti jedan proizvod u paleti se nesmije koristiti na usnama. Idemo na daljnu recenziju Illamasquine Fundamental palete. 

Illamaqua Fundamental recenzija loše i dobro strane

Sada ću Vam napomenuti neke loše i dobre strane Illamasquine Fundamental palete u ovoj recenziji. Kako što sam napomenula meni osobno je oblike palete prekrasna. Sjenila Hype i Inception su jako dobri. Osobno preferiran Hype više jer Inception nije toliko jako pigmentiran kao Hype. Inception je malo slabije pigmentiran, no zbog toga je savršen za korištenje na pregibu. Kada koristite prvo Bedaub zatim Inception onda će boja biti puno jače naglašena. Ova recenzija Illamasquine Fundamnetal palete is dokaz onoga što uvijek ponavljam kolegama/kolegicama vizažistima, da nekada morate znati kako koristiti određeni proizvod da biste ga koristili u potpunosti. Pigment u kremi Bedaub i tekući metal su vrlo pigmentirani i mogu se zasebno korisiti ili zajedno korisiti ili sa drugim proizvodima unutar palete. Volim korisiti ovu paletu kada radim na Alter Ego makeupu. Idem na sažetak recenzije Illamasquine Fundamental palete. 

Sažetak Recenzija Illamasquine Fundamental Palete

A sada sažetak recenzije Illamasquine Fundamental palete. Osobno nisam našla nikakve realne mane u ovim proizvodima. Iako bih neki tvrdili da sjenilo Inception nije dovoljno pigmentirano, meni njegova pigmentacija odgovara jer ga koristim bez ičega, onda ga stavljam na pregib, a sa Bedaub na kapcima kada želim jaku pigmentaciju. Moj savjet je da uvijek pokušavate vidjeti na koje sve načine možete jedan proizvod koristiti. Recenzija Illamasquine Fundamental palete je trebala biti puštena u isto vrijeme kada i moje posljedni video “kako koristiti Illamaquinu Fundamental paletu (savjeti i ideje)“. Preporučujem ovu paletu osobama koje žele probati par proizvoda od illamasque. Također osobama koje vole ove boje. Hype je vrlo dobro pigmentirano i za sada je moje omiljenjo žuto mat sjenilo. To je to, recenzija Illamasquine Fundamental palete je završena.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.