Beauty News,  illamasqua

Illamasqua Master u Profesionalnom Makeupu (Recezija Škole)

 

Htjela sam napisati kratku recenziju  no totalno je nepotrebno nakon video o Illamasqua Master u Profesionalnom Makeupu recenzija. Unutar ovog članak htjela sam napisati neki ajmo reći sažetak cijelog videja za osobe koji nemaju vremena da gledaju video. Illamasqua Master u Profesionalnom Makeupu recezija je meni bilo super iskustvo. Ne samo da sam upoznala mnogo osoba nego sam se također jako zabavila i naučila mnogo stvari. Stvarno sam imala puno znanja prije početka škole no sami razlog upisa škole je bio taj da sam 100% sigurna da sve radim točno i da pomogućnosti naučim neke nove stvar tijekom Illamasqua master u profesionalnom makeupu škole.

moja šminka tijekom fantasy sata…

Illamasqua master u profesionalnom makeupu škole

Illamasqua master u profesionalnom makeupu škole recenziju nema potrebe detaljno ovdje pisati, već Vam je bolje pogledati video za sve detalje. Ukratko ovdje ću napisati par osnovih detalja. Kao prvo, što možete platit na rate ili od jednom. Ukoliko plačate odjednom onda dobijete popust. Kada započne Illamasqua master u profesionalnom makeupu škola, onda dobijete set šminke u vrijednost 1350kn što je uračunato u cijeni. Mora priznati da danas sve te stvari koristim na klijente. Naravno ćete morati kupiti dodatnu šminku da upotpunite svoj makeup set. Druga stvar je da Vam trebaju kistovi za šminkanje ukoliko ih nemate, neke cure su ih kupili tijekom Illamasqua master u profesionalnom makeupu škole.

Illamasqua master u profesionalnom makeupu recenzija

Illamasqua master u profesionalnom makeupu je škola za sve. Svaka cura je iz drugih razloga upisivala školu. Tako da bili vi samo makeup ljubitelj ili beauty blogger ili jednostavno želite se perfektno naučiti šminkati to je i za Vas. sama Škola traje 5 tjedana, 2 puta tjedno po 3 sata. Moj savjet je da uvijek dođete nekih 15 minuta ranije, ne trebate prije, da se namjesiti i spremite za predavanja. Tijekom Illamasqua master u profesionalnom makeupu škole ćete primati puno informacije tako da olovka i bilježnica ću Vam dobro doći. Naravno zapisivat ćete nekih možda 5 minuta a nakon toga samo raditi na svoje kolegije. Zabavni dijelovi škole su finalni ispit i fantasy makeup. Meni je finalni ispit bio užasno napet jer nisam nikada šminkala na svom modelu do toga danas, u zadnji tren sam našla modela. Danas mi fali ekipa i cijeli ta škola. Toplo savjetujem Illamasqua master u profesionalnom makeupu školu. Za više informacije pogledajte video

Alter Ego – finalni rad

Illamasqua master u profesionalnom makeupu – Finalni Ispit

Prije nego što zaboravim, prije samog finalnog ispita tijekom, Illamasqua master u profesionalnom makeupu škole,  imali smo sat fantasy makeup koji mi je bio extra zabavan. To sam se totalno našla.. Lice je moje platno. Napravila sam jedan fantasy makeup šminku koji mi je super ispao. Na finalnom ispitu sam predstavila svoj Alter Ego. Ispod ćete moći vidjeti slike iz Illamasqua master u profesionalnom makeupu škole, i ne samo moje radove već i od mojih kolegica.

Od moje jedne kolegice fantasy makeup na mom licu, a Billy u pozadini orlovim oćim promatra… LOL 😀

Ostavite komentar i recite koja dijela Vam se  najviše sviđaju, ne moraju nužno biti moja ;)) neću se ljutiti.. obećajem! Molim da sve (ukoliko imate) kritike budu u pozitivnom smislu tj pozitivne i konstruktivne kritike. 

Hvala! 

Više slika ispod

 ALTER EGO – FINALNI RADOVI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.