Beauty News,  Biotherm

Biotherma Deo Pure Invisible

Biotherma Deo Pure Invisible Dezodorans

Stiže nam inovacija iz Biotherma Deo Pure Invisible dezodorans sa 48-satinim antiperspiracijskim učinkom.  Biotherm je osmislio prvi dezodorans s formulom koja istovremeno sprječava nastanak bijelih tragova i žutih mrlja koji traje do 48 sati nakon nanošenja. Ovaj dezodorans spriječava sprječava vlaženje i neugodne mirise, brzo se suši i nije ljepljiva a isto vremeno pruža neodoljivu svježinu. Biotherm Deo Pure Invidible dezodorans je forumula nema alkohola, (optimalno za za osjetljivu kožu) ima antibakterijskim djelovanjem (nastao kombiniranjem čistog termalnog planktona + cink). Jedini trag koji Deo Pure Invisible dezodorans ostavlja je dašak profinjenog mirisa sadrži osvježavajuće voćne gornje note bergamota, kruške i šljive, cvjetne srednjih nota ruže, đurđice i jasmina te drvenastu bazu sandalovine, mošusa i meda.

Biotherma Deo Pure Invisible dezodorans 48 zaštite

Biotherma Deo Pure Invisible Dezodorans

DEO PURE INVISIBLE 48H ANTIPERSPIRANT ROLL-ON (147 HRK*)

Roll-on dezodorans deo pure invisible sa 48-satnim antiperspiracijskim učinkom. Ne ostavlja bijele tragove i žute mrlje. Sadrži umirujući spoj, bez iona, brzo sušenje te je pogodan i za najosjetljiviju kožu.

DEO PURE INVISIBLE 48H ANTIPERSPIRANT SPRAY (147 HRK*)

Sprej dezodorans deo pure invisible s 48-satnim s antiperspiracijskim učinkom pruža umirujuće djelovanje. Ne ostavlja bijele tragove i žute mrlje. Današnje aerosolne formule su anhidridne. Kod spreja Deo Pure Invisible riječ je o aerosolnoj emulziji, novoj formuli koja omogućuje uklanjanje suspendirajuće aktivne tvari koja je jedan od glavnih uzroka žutih mrlja. Sadrži spoj s umirujućim djelovanjem te je optimalan i za najosjetljiviju kožu.

* cijena se može razlikovati po prodajnim mjestima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.