Product Reviews,  recenzija,  Sigma beauty,  sigma brushes

Recenzija: Sigma Brushes Paris paleta

IMG_8329

Današnja recenzija je Sigma Beauty Paris makeup paleta. Već sam pisala o tome na engleskom jeziku, ali nekoliko vas me zamolilo da napišem ovu recenziju na hrvatskom, tako da evo je! Naravno, kao i većina stvari od Sigma Beauty, ovo je također PR uzorak, no ovo nije plaćena reklama. Sigma mi je poslala uzorak da ga mogu testirati i vidjeti kako mi se sviđa ovaj proizvod. Ukoliko već ne znate, Sigma je ovu paletu radila u suradnji s poznatim youtube beauty blogerima: Petrilude, DulceCandy87, Frmheadtotoe, Macnc40, MakeupbyTiffanyD, XSparkage i Xteener. Ukoliko ne znate te blogere, posjetite ih – neki od njih više nisu toliko aktivni unutar youtube zajednice.

IMG_8328

Sigma Beauty Paris make-up paleta

Nova Paris paleta je, moram priznati, prilično velika, i tako izgleda na slici, ali postoji opravdan razlog. Ova paleta je ustvari vrlo izdržljiva kutija koja sadrži veliko ogledalo promjera 11.5 cm x 9 cm. Paleta na poklopcu ima magnet tako da kada je zatvorite neće se lako otvoriti. Za ove recenziju Sigma Beauty Paris make-up palete bitno je spomenuti da ne samo da dobijete sjenila već dobijete i 2 Sigma kista. Također, unutar palete dobijete i plastični papir koji štiti dekorativnu kozmetiku tako da se sjenila i rumenila ne pomiješaju. Jedina je mana za sada da je stvarno velika, ali opravdano, kutija u kojoj šalju paletu, no stavljaju puno papira unutra kako bi zaštitili paletu da sjenila ne bi popucala.

IMG_0005

 Sigma Beauty Paris paleta

Sada da konkretno spomenem nekoliko određenih detalja ove palete. Paleta je velika tako da ne može stati u torbicu, ali može stati u veću torbu. Unutar same palete imate sljedeće stvari: osam jedinstvenih sjenila koja niti jedna druga Sigma paleta nema, dva rumenila i jedan highlighter. Također, kao što sam već ranije napisala, paleta ima veliko ogledalo i dobijete dva Sigma Beauty kistova. Sada da spomenem unutar ove recenzije Sigma Beauty Paris palete kada se koristi E55 i F40. Sigma E55 kist se koristi za nanošenje i za blendanje sjenila. Sigma F40 kist large angled kontur kist za rumenilo je za nanošenje rumenila i za konturiranje. Svako Sigma sjenilo unutar ove Paris make-up palete sadrži 12 grama sjenila, što je stvarno dosta proizvoda. Dok sva Sigma rumenila i highlighter dolaze u većim metalnim zdjelicama, također sadrže 12 grama proizvoda.

IMG_0006

Recenzija: Vrline & Mane Sigma Beauty Paris makeup palete

A sada zabavni dio recenzije Sigma Beauty Paris makeup palete.  Swatch test je kada gledamo koliko je dobro pigmentizirana paleta tj. sjenila, rumenilo i highlighter. Sjenila su vrlo meka i nježna na dodir, no moram napomenuti da su neka sjenila stvarno previše mekana i da se jako mrve/truse – čak se bojim da ako ih se pregrubo takne da će se raspasti. Najosjetljivija sjenila su Versailles i Notre Dame. To je zato što ova sjenila imaju svilenkastu teksturu i stvarno se lako nanose i vrlo lako blendaju na očima. Osobno mi se najmanje sviđa Versailles zbog toga što ima primjetno vrlo velike šljokice i volim ga koristiti kao vrlo dramatični highlighter ili ga nanesem vrlo malo na kapke samo da dobijem malo sjaja na očima. Moje omiljeno sjenilo je Eiffel, jednostavno je prekrasno na smokey eye. Orsay je vrlo zabavno i prekrasno sjenilo boje mora. Notre Dame je vrlo osjetljivo sjenilo, ali prekrasno. Triophe je također jedno od mojih omiljenih sjenila jer ima “uljasti efekt”. To je ustvari smeđe sjenilo koje ima zeleni metalik sjaj. Jedino što mi iskreno fali unutar cijele kolekcije je jedno mat sjenilo! No ukoliko imate neku drugu Sigma paletu sjenila, onda sigurno imate i mat sjenilo. Moram priznati da sam stvarno iznenađena koliko dobro su pigmentizirana ova sjenila, iskreno nisam to očekivala! Dva rumenila su stvarno univerzalna. Šokantno je što oba sjenila prekrivaju sve nijanse kože tj. od svijetlog tena sve do tamnog tena kože. Sigma rumenilo Peche je SAVRŠENO!!! To je savršena nijansa za svijetle do tamnije nijanse kože (a posebno mediteranske tipove) dok je Sigma rumenilo Rouge savršeno za srednje do tamnije nijanse kože. Highlighter je solidan tj. savršen je za dnevnu šminku, ali za večernji make-up savjetujem da koristite Versailles kao highlighter.

IMG_0003

Zaključak: Sigma Beauty paris palete

I sada da sažmemo recenziju Sigma Beauty Paris paris palete. Cijena je za neke možda previsoka na prvu, ali iskreno nije, jer dobijete veliko ogledalo, 8 sjenila, 2 rumenila i jedan highlighter + 2 izvrsna Sigma kista. Iako je internacionalna poštarina dosta visoka, slobodno iskoristite moj Sigma Beauty kupon za 10% popusta na vašu sljedeći kupnju (pritisni ovdje za aktivaciju kupona) i dobit ćete besplatni poklon za svaku kupnju iznad $30. Što još spomenuti unutar recenzije Sigma Beauty Paris make-up palete? Mislim da sam uspjela spomenuti sve! Ukoliko Vas nešto zanima ili sam nešto zaboravila spomenuti, molim da ostavite komentar! Ukoliko ste kupili ovu paletu, jeste li bili zadovoljni?

IMG_0012

Vrline

 • pigmentacija
 • tekstura
 • vrlo dobro pakiranje
 • vrlo kvalitetni kistovi
 • količina proizvoda
 • veliko ogledalo
 • cijena (kada dobijete 10% popusta)

Mane

 • dostupnost
 • online kupovina
 • limitirano izdanje
 • cijena za neke
 • poštarina za neke
 • 2 sjenila su preosjetljiva
Proizvod Pigmentiranost Tekstura Postojanost Ambalaža
 4.8/5 5/5 4/5 4.5/5 4.5/5

Kupi: www.sigmabeauty.com

Sigma Makeup Brushes Reviews:

IMG_0008

IMG_0009

IMG_0002

Sigma Paris Palette Review Swatches

IMG_9996

IMG_0021

IMG_0022

IMG_9996

IMG_0023

IMG_0024

 

*DISCLAIMER* Some or all products shown in this post may have been provided by the said brand(s) for potential review and/or use. For more information, please read my DISCLOSURE.

 

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.