lipstick,  makeup review,  Product Reviews,  recenzija

Recenzija: Illamasqua ruž za usne Drench

Današnja recenzija je Illamasqua ruž za usne Drench. Htjela sam pisati ovu recenziju odmah nakon modne revije na koju sam bila pozvana od strane Illamasqua, no zbog Noći vještina nisam uopće stigla. Tijekom revije dobili smo poklone pa pišem recenziju o Illamasqua ružu za usne Drench. Illamasqua je dosta mlada tvrtka koja nudi vrhunske proizvode za koje osobno smatram da su puno kvalitetniji od MAC kozmetike, pogotovo puderi. Kako sam završila tečaj za vizažiste u Illamasqua školi, znam da su im proizvodi vrhunski jer sam jedan velik broj proizvoda probala tj. testirala na sebi i na osobama s kojima sam radila. A sada recenzija Illamasqua ruža za usne Drench.

IMG_9633

 Recenzija Illamasqua ruž za usne Drench

Recenzija Illamasqua ruža Drench bit će podijeljena na vrline i mane ovog proizvoda. Kada gledamo pakiranje ovog proizvoda, možemo vidjeti da ruž dolazi u sjajnom tj. lakiranom crnom pakiraju, što se meni osobno svidjelo. Zbog svoje teksture pakiranja, lagano je za održavanje i lako se čisti. Pakiranje je vrlo jednostavno i minimalističko. Idemo sada dalje na druge vrline i mane ovog Illamasqua ruža Drench.

IMG_9634

Recenzija Illamasqua ruž Drench vrline i mane

Illamasqua ruž za usne Drench ima puno vrlina i to ćete otkriti u ovoj recenziji. Kao i većina, ako ne i svi proizvodi, ruž za usne ima vrlo ugodan miris. Inače je poznato da kameni puderi i rumenila imaju vrlo ugodan miris cvijeća i pudera za bebe. Tijekom svoje analize ruža za recenziju mogu reći da tekstura Illamasqua ruža za usne Drench je vrlo glatka i lako se nanosi na usne. Pigmentacija ovog ruža je vrlo dobra i vrlo slična pigmentaciji Graftobian HD ruževa. Za razliku od Graftobian ruževa, Illamasqua ruž Drench je dugotrajan. Kada jedete i pijete, naravno malo ruža nestane no nestaje ravnomjerno tako da Vam usnice ne izgledaju kao da su popucale. No iako ste jeli i pili, ruž je i dalje dugotrajan i postojan.

Illamasqua Drench

Zaključak recenzije (Illamasquainog ruža Drench)

Da završim recenziju Illamasqua ruža Drench, htjela bih napomenuti da me ovaj ruž ugodno iznenadio svojoj bojom. To je jedna vrlo ugodna i suptilna crvena boja koja nije napadna. Ovo je ustvari boja maline, tako da nije tipična crvena boja. Ovo je crveni ruž kojeg možete nositi na posao bez da svi bulje u Vas. Ukoliko volite suptilne crvene boje za usne onda je ovo boja za Vas. Nadam se da Vam se svidjela ova recenzija Illamasqua ruža Drench.

Vrline

  • Pigmentacija
  • Dugotrajan
  • meka tekstura
  • jednostavno se nanosi
  • elegantno pakiranje
  • ruž boje maline (suptilna crvena boja)
Mane
  • za neke cijena
FINALNA OCJENA: 4.8/5

illamasqua drench

Illamasqua Drench

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.