LUSH,  Product Reviews

Lush Emocionalna Briljantnost Osjeća Sigurnosti Tuš Za Oči Recenzija

Lush-Brilliance-Swatches-pictures
Danas Vam predstavljam recenziju od Lush Emocionalna Briljantnost Osjeća Sigurnosti tekući tuš za oči. Lush je u 7 mjesecu održao blogerski event gdje nam je predstavio novu makeup liniju. Ukoliko volite Lush proizvode koje se baziraju na prirodne sastojke onda Vam se možda i svidi Lush Emocionalna Briljantnost Osjeća Sigurnosti tekući tuš za oči. Na tom eventu, ukoliko želite, zavrtite jedan kolo sa 30 boja. Boje koje odaberete predstavljaju Vaše unutarnje emotivno stanje. Šminku koju dobijete bi Vas trebala inspirirati i pomoći da postignete trenutne ciljeve i želje. Zamislite kupovati šminku na bazi trenutnog emotivnog stanja… zvuči primamljivo! A sada recenzija Lush Emocionalna Briljantnost Osjeća Sigurnosti tekući tuš za oči

IMG_8387

Lush Emocionalna Briljantnost Osjeća Sigurnosti tekući tuš za oči recenzija i swatchevi

Lush Emocionalna Briljantnost Osjeća Sigurnosti tekući tuš za oči, dolazi u jednom malo moglo bi se reći skoro doktorskoj staklenoj bočići, nešto kao iz ljekarne. Vrlo simpatično i povoljno pakiranje iskreno. Tekući tuš za oči, osjeća sigurnosti je ljubičaste boje. Moram priznati da sam jako zadovoljna sa Lush Emocionalna Briljantnost tušem za oči, zbog čega? Jako je dobro pigmentizira, samo jedan potez i odmah imate punu ljepu crtu na kapcima. No kao i skoro svaki proizvod, ima mane! Njegove mane su te da tuš se malo dulje suši, također kist koji dođe na vrh čepa po meni nije dovoljno dug da bi mogao pokupiti sav tekući tuš (kada ga potrošite više od pola) jer je u pitanju 8gr proizvoda. Iako kist je stvarno jako dobar za nanošenje samog tuša na očima, tako da nije sve tako crno kada je riječ o Lush Emocionalna Briljantnost tekući tuš za oči.

Datum proizvodnje, do kada traje, nemam pojma? Valjda 6 ili 12 mjeseci.. obavezno pitajte

Lush Emocionalna Briljantnost Recenzija tekući tuš za oči

Lush Emocionalna Briljantnost tekući tuš za oči je stvarno divan proizvod. No nešto što se možda neće svima svidjeti je cijena. Cijena je dosta za “običan tuš” za oči no s druge strane, to je Lush firma koja promiče prava životinje i zdrave proizvode. Tako da Vi odlučite. Ja osobno ne koristim tekuće tuševe za oči, volim kremaste ili kamene tuševe za oči.

 

Sastojci unutar Osjećaj Sigurnosti tekući tuš za oči:

Rose Petal Infusion (Rosa damascena), Water (Aqua), Glycerine, Almond Oil (Prunus dulcis), Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Cupuacu Butter (Theobroma grandiflorum), Titanium Dioxide, Stearic Acid, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Mica, Tin Oxide, CI77007, CI45410, CI45380, Methylparaben, Propylparaben

Makeup savjet:

  1. Kada nanesete tekući tuš na očim počnite od unutarnjeg ruba oka pa prema vanjskom rubu, tanja crta prema debljoj. Deblja crta na kapcima naglašava boju tuša, dok tanja crta istaknut će Vaše oči.
  2. Za nježniji smokey eye makeup, nanesite malo deblju crtu zatim rubove blendajte prema gore na kapcima.
  3. nanesite tuš na kapcima i razmažite ga, tada dobijete sjenilo!

Vaše mišljenje!

Da li Vi imate Lush prozivode? Da li ste kupili što iz Lush Emocionalna Briljantnost Kolekcije? 

lush-emotional-brilliance-swatches-power-feeling-secure-sophisticated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.