Beauty News,  lancome

Lancôme Alber Elbaz makeup kolekcije i beauty event Zagreb Hrvatska

Lancome Hypnose Drama Eyes Star Eyes Doll Eyes Mono Eye Shadow Summer 2013 Alber Elbaz Collection

Danas sam bila na Lancome beauty eventu povodom nove Lancôme Alber Elbaz makeup kolekcije za ljeto 2013. Cijela kolekcija je naravno limitirano izdanje. Tijekom eventa smo se mogle fino počastiti sa torticama i pićem. Naravno tijekom eventa smo također bili upoznate sa Novom Advanced Génifique, aktivator mladosti koji djeluje na 10 znakova mladosti pružajući rezultati koje možete primijetiti i osjetiti.Ali ne samo to već također parfem La vie est belle.

Lancôme Alber Elbaz makeup kolekcije

No također za kraj smo bile upoznate tj. dobile smo sneak peak tj. bili smo među prvim hrvatim koji smo mogle vidjeti i testirati novi prozivod koji dolazi na naše tržite od Lancome DreamTone. Nismo dobile previše informacija ali mogu potvrditi da prema onom što sam probala mogu potvrditi da će to biti nešto što će se mnogima svidjeti.

Prije nego što je event počeo, uspijela sam uslikati makeup knjigu koja je napravljena od Alber Elbaz posebno za Lancôme Alber Elbaz makeup kolekciju.  Predivna knjiga koja je vrlo kreativno napravljena kao i sama kolekcija.

Lancome Summer 2013 Alber Elbaz Collection Makeup Book

Lancôme Alber Elbaz Beauty Event

Za kraj Lancôme by Alber Elbaz eventa smo morale dizajnirati svoju verziju haljine za Lancome fashion show. To je bilo tako zabavno da to riječima nemogu opisati. Uglavnom smatram da mi je haljina bila predivna i da je vrlo high-fashion couture. Ispod možete vidjeti ne samo slike od eventa već i video sa “unboxing Lancome goodie bag” tj. vrečiću poklona za nas koje smo bile na eventu.

Također tijekom eventa nam je glavna vizažistica od Lancome pokazala kako možemo na vrlo jednostavan i brzi način se našminkati sa ovim novim paletama. Alber Elbaz je napravio ove hypnose palete zbog parižanske jer one se šminkaju doslovno u autu i to otprilike 10 minuta maksimalno. Tako da je trebalo ubaciti sve što treba jednoj ženi u jednoj paleti: eyeliner, sjenilo i aplikatore za nanošenje.

Naravno ukoliko Vas zanima već sam ranije napisala članak vezano za Lancôme Alber Elbaz makeup kolekciju sa svim detaljima i recenijzu la vita est bella parfema pa obavezno pročitajte detalje. Također očekujte recenziju Lancomovog Advanced Génifique i DreamTone.

UNBOXING LANCOME POKLON VREČIĆA

Lancome Alber Elbaz Makeup Collection 2013 Swatches Review

Lancome Summer 2013 Alber Elbaz Collection Book Pop-up

Lancome Hypnose Drama Eyes Star Eyes Doll Eyes Mono Eye Shadow Summer 2013 Alber Elbaz CollectionLancome Show by Alber Elbaz Mono Eyeshadow blue pink peach

Lancôme Show by Alber Elbaz Mascaras Hypnôse Star Waterproof Mascara Hypnôse Doll Lashes Mascara Hypnôse Drama Waterproof Mascara Définicils MascaraLancôme Show by Alber Elbaz Color Design Star Palette Midnight Rush Rose Coquette Taupe Craze Swatches ReviewLancôme Show by Alber Elbaz Color Design Star Palette Midnight Rush Rose Coquette Taupe Craze Mint Jolie

Lancome Summer 2013 Alber Elbaz Collection Midnight Rush Swatches Makeup Review


Lancome Genifique advanced youth activating concetrate makeup review

Lancome La Vie Est Belle Perfume 2013

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.