Beauty Event,  Beauty News,  Kryolan

Kryolan Lip N’ Cheek & UV Paleta Event (Zagreb)

Kryolan Lip N’ Cheek / UV paleta Event

Iako je u Zagrebu bilo pakleno vruće proteklih par dana, portal ItGirl i Kryolan su organizirali vrlo ugodan event tako da se lakše mogle podnijeti ove ne izdržive vrućine od +30. Prije ljetnog godišnjeg, Kryolan je organizirao event da se pokažu noviteti Kryolan Lip N’ Cheek i Kryolan UV paleta. Jedva sam čekala vidjeti oba proizvoda jer već neko vrijeme čitam o njima po internetu. Tijekom eventa smo uživale u ugodnom klimatiziranom prostoru sa čašicom Sangrije i preslatkim Hawaii ogrlicama od cvjeća. Iako vrlo rijetko pijem alcohol moram priznati da mi je sangrija bila stvarno ukusna i taman kakva treba biti.

Kryolan Event & MUA Mirel Gotal Mišak

Kada su se svi beauty bloggeri okupili, vizažistica Mirel Gotal Mišak nam je demonstrirala, na predivnom modelu, kako se može koristiti Lip N’ Cheek proizvodi. Kryolan Lip N’ Cheek je super jer je višestruki proizvod koji se može nanijeti ne samo na usne već i na lice. Tekstura je vrlo tekuća i sjajna no kada se osuši ima mat finish. Treba mu nekih 45 sekund do 1 minute da se osuši što znači da se nemorate žuriti jer imate dovoljno vremena da proizvod razmažete prije nego što se osuši. Najbolja stvar je ta što je ovaj proizvod vodootporna, testirano tijekom eventa na moje vlastite usne.

Kryolan Beauty Blogger Event Zagreb

Kryolan Lip N’ Cheek sam nanijela na svoje usne tijekom eventa i nakon eventa sam se našla sa mužem na jednom poslovnom sastanku i poljubih muža po običaju i on mi veli, ne ljubi me ostavit češ mi ruž, ja sam ga pogledam i vidjela da mi se ruž nije preslikao na njegov obraz. Tijekom večere sam pila i moram priznati da mi se Lip N’ Cheek nije niti pomakao niti preslikao, niti kad se navlažio tekućinom. Dobila sam poklon od Kryolan – Lip N’ Cheek u boji Poppy tako da očekujte u ponedeljak detaljnu recenziju.

Vizažistica Mirel Gotal Mišak nam je pokazala (po mom mišljenju) tri različita makeup look. Jedan je bio vrlo prirodan, zatim je nadogradila na taj makeup look i pretvorila ga u malo više glamorozni look pa za kraj jedan predivan ljetni smokey eye look. Lista proizvoda koje su korišteni za sva tri makeup looka možete pročitati ispod.

  • Kryolan HD micro primer 
  • Kryolan Translucent HD setting powder
  • Kryolan Viva Palette (wet & dry)
  • Kryolan Podloga HD (puder)
  • Kryolan Lip N’ Cheek : poppy & hibiscus
  • Kryolan Shimmering foundation (gold)
  • Kryolan supra color
  • Kryolan mascara
  • Kryolan paleta za obrve

Kryolan UV palette Swatches Pictures

Kryolan UV paleta je također jedan prozivod kojem sam se vrlo radovala. Paleta te odmah privuće sa tim žarkim bojama i vrlo je dobro pigmentirana i bez baze. Kryolan UV pateta – 584,00 kn

Kryolan Lip N’ Cheek Swatches

Uspjela sam uslikati Kryolan Lip N Cheek swatchirala za svoj blog; moja slika je slikana mobitelom jer sam do tada svoj fotoapart spremila. Kryolan Lip N’ Cheek – 176,00 kn

Kryolan Lip N’ Cheek nijanse: Rose, Dahlia, Poppy, Amaryllis, Tulip, Freesia, Petunia, Orchid, Hibiskus, Lilly i Lotus 

Kryolan Lip N' Cheek Swatches Review Recenzija

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.