Beauty Event,  Beauty News,  Celebrity Makeup,  illamasqua,  makeup news

Illamasqua (Hrvatska) Beauty School Drop In sa Clare Lille

Illamasqua Zagreb Beauty School Drop In Za Beauty Blogere Clare Lille

U sklopu popularnog (Zagrebačkog) Illamasqua Beauty School drop in-a, jučer 20.01.2013 gostovala je Clare Lille. Clare je jedna od najutjecajnijih britanskih vizažistica vrlo popularna među slavnim ličnostima i bila je glavna vizažistica nadolazećeg filma sa Keanu Reeves “47 samuraja”. Na takvim prezentacijama svaki vizažist otkrije pokoju privatnu tajnu, te me to toliko duševilo da ću podijeliti s Vama.

IMG_1610

Illamasqua Beauty School Drop In sa Clare Lille

Bila sam jedna od počaščenih beauty blogerica koje su bile pozvane na vrlo poseban Illamasqua Beauty School drop in sa posebnom i vrlo utjecajnom vizažisticom Clare Lille. Ona je žena koja je poprilično zauzeta. Vodi Illamasquaine drop in radionice u Londonu, podučava vizažiste koji se bave prodajom, radi backstage na mnogim fashion showima, bavi se filmskom šminkom i poznata je vizažistica slavim sličnostima kao što su: Lilly Allen, Erin O’conner, Gabby Young…itd.

Zagrebačku radionicu vodila je na Londonski način i moram priznati da osobno obožavam Illamasquaine beauty school drop in radionice jer svaki puta vizažist otkrije neke svoje privatne i vrlo korisne trikove. Vrlo je profesionalna u tome što radi te zrači pozitivnošću.

IMG_1663

Illamasqua obrve

Clare je prvo krenula sa temom o savršenim obrvama. Illamasqua je vrlo poznata po svojim vrlo definiranim i moram priznati punim obrvama. Osobno ih obožavam! Savjetovala je Illamasquaino sjenilo za obrve “Moto” koje je odlično za sve vas plavuše jer ne sadrži crveni pigment u sebi već je pepelast. Dok je “Thunder” odličan proizvod za brinete tj. osobe koje imaju smeđu kosu. Ukoliko imate vrlo tanke obrve pa vam sjenilo za obrve samo klizi sa lica, Clare je podijelila s nama vrlo dobar makeup trick, koristite Illamasquain “sealing gel” + bilo koji njihovo sjenilo za obrve i nema više nikakvih problema. Sve druge Illamasquaine tajne za obrve možete ćuti na Zagrebačkom  Illamasqua beauty school drop in.

IMG_1681

Illamasqua smokey eyes

Koliko Vas voli smokey eyes?  Znam mnoge od Vas obožavaju smokey eyes! Clare Lille je podijelila tri vrlo bitna savjeta vezana za Illamasquaine “smokey eyes” izgled a to su: trebate definirate gornji kapak, donji kapak i unutarnji rub donjeg kapka (waterline). No pretpostavljam da niste znali da možete dobiti “smokey eyes” koristeći samo Illamasquaine “medium olovke”? Da to je moguće. Medium olovke nisu samo za oči već su one mogu koristiti kako god vi želite jer su savršene teksture. Za pravi “smokey eyes” Vam treba Vam Illamasquaina olovka “Sofia“. Zašto? Jer je to jedina olovka, koju ja znam, da je meka i super za razmazati sa prstima ili kistoma bez da je masna tj. ona ne neće naborati na Vašim očima. Za postizanje Illamasquainog “smokey eyes” izgleda je preporučena Illamasquaina Neutral paleta. Po mom mišljenju ne samo da je savršena za smokey eyes, već i za “nude# i nježne dnevne kombinacije. Ovo su MUST HAVE boje! Ukoliko želite da Vam smokey eyes bude sexy dodajte Illamasquain pigment Fervent! Kada radite “smokey eyes” želite savršen ten. Clare je rekla da najveć problem kod cura koje rade je taj da prvo nanose kremu za lice pa onda puder i onda se čude zašto im puder popuca na određenim mjestima. Morate koristiti bazu za lice ona je ključ svega. Na taj naćin puder se ne osuši i ne otopi sa lica!  Clare je savjetovala da je njihova baza za lice Satin savršena ukoliko želite imati onaj “dewy skin” tj. prekrasni ten koji svijetli. Sve druge Illamasquaine tajne za njihov vrlo moderan pristup “smokey eyes” provjerite na njihovom Beauty School Drop In u Zagrebu!

IMG_1704

 Illamasqua savršene crvene ombre usne i obrve

I za sam kraj nam je Clare Lille pokazala kako postići savršene crvene “ombre” usne i “ombre” obrve, na Illamasquain način. Trenunto “ombre” makeup hara svijetom te je internet prepun “ombre” makeupom! Moram priznati da mi se sve to jako sviđa! Na drugom modelu na je Clare pokazala kako ona nanosi savršeni eyeliner. Nakon toga nam je pokazala tajnu “ombre” usni i “obrva”.

Za usne su Vam potrebi Illamasquain medium olovka u honor i feisty. A Za obrve Vam je potrebno Illamasquaino sjenilo za obrve + sealing gel. Evo nekoliko slika sa dodatnim detaljima eventa.

IMG_1630

Illamasqua Beauty Škola Drop In sa Clare Lille

Cijeli event je bio savršen. Clare Lille je vrlo ljubazna, pristupačna i izvrsna vizažistica. Nije se ustručavala kada su u pitanju tajne šminkanja koje je vrlo rado podijelila s nama! Moram priznati da sam već bila na jedom Illamasquainom beauty school drop in prije ovog ali nisam uopće stigla pisati o njemu, no bio je također izvrsan! Tako cure moje ako želite ćuti makeup savjete te otkriti tajne svjetski poznatih vizazišta dođite na Illamasquain drop in beauty školu i sigurna sam da će te se oduševiti. I naravno posjetite moj YouTube kanal za redovite video tutorijale svakog utorka i četvrtka.

naravno provjerite moj remake Illamasquainog Broken Heart Makeup Looka 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.