Fashion,  illamasqua

Illamasqua Branka Donassy & Dove Fashion.hr

Illamasqua Branka Donassy & Dove Fashion.hr

Prošli tjedan se održao Dove fashion.hr tjedan. Bila sam pozvana na taj event od strane Illamasqua, koji su bili glavni vizažist na Dove fashion.hr. Već sam napisal po dosta dugi članak na engleskom jeziku vezano za ovaj članak sa mnogo slika. Obavezno bacite oko na taj članak tako da vidite sve slike. Na eventu sam bila pozvana kao posevan gost od Illamasqua, za što im se ovim putem zahvaljujem. Na sami event sam povela svoju prijateljicu Qitae, koja je costume designer (dizajnerica kostima – nadam se da se to tako prevodi) i ubrzo će lansirati visoko modno ekskluzivno donje rublje. Ukoliko želite biti u toku sa lansiranje njenog donjeg rublja, pratite ju na njemom twitteru.

SmashinBeauty & Qitae

Dove fashion.hr je bio održan u staroj tvornici Gredelj, meni se osobno sviđao taj “tvornički đir” jer me uvijek tvornice asociraju na modu zbog nečega. Na ulazu u tvornici su bili veliki plakati i znak Dove fashion.hr. Meni se to jako svidilo nego “glamorozno” ali opet retro. Svidjelo mi se što su svugdje bili osoblje sa Dove Fashion.hr tako da ako si se izgubio uvijek ti je netko rado pomogao.

Illamasqua Branka Donassy & Dove Fashion.hr

Ja i Qitae smo stigle ranije tako da ne zakasnemo na modnu reviju od Branke Donassy. Što mi se svidjelo je to da je bio šank koji je nudio piće po normalnim cijenama i također je bilo mjesto gdje si mogao sjesti ili stajati. Dok smo sjedili i družili se primjetila sam da je bilo dva podija. Jedan veliki i drugi manji ali intimniji. 10 minuta prije nego što je revija počela ja i Qitae smo se uputili na naša mjesta za reviju od Branke Donassy. Zahvaljujući ljubaznoj hostesi smo našli naša mjesta. Baš sam se ugodno iznenadila jer samo dobili sjedala u prvom redu. Svi koji su sjedili barem u prvom redu, su dobili mali dar kao znak pažnje od Illamasqua-e. Vratite se sutra jer ću objaviti recenziju dekorativne kozmetike koju sam dobila od Illamasqua.

Tijekom revije Branke Donassy za Dove fashon.hr, Illamasqua bila glavna za šminkanje tijekom revije. Glavni vizažistica koja je bila zaslužna za šminku tijekom revije je poznata mlada vizažistica Ivana Bilandžija Billy. Billy je također voditelj fantasy makeup u Illamasqua-skovoj make-up školi. Billy je u suradnji sa Brankom Donassy stvorila prekrasnu šminku za njenu modnu reviju. Šminka je bila jednostavna ali ostra, jako dobro se poklapala sa odjećom. Smatram da cijela revija od šminke, odjeće i cipela su se jako dobro poklopila.

 Photo: Jure Perišić (fashion.hr)

Illamasqua & Dove Fashion.hr

Dekorativna šminka koja je korištena tijekom revije od Branke Donassy je:

  1. Oči: tekući metal u kombinaciji sa rozim i smeđim pigmentima.
  2. Usne: Usne tamnog ruža (nisam saznala koje boje)
  3. Obrve: pigment za obrve
  4. Lice: Rich liquid puder

Za rumenilo nisam sigurna da li je uopće korišteno jer je teško bilo procjeniti zbog jake razvjetele. Ukoliko želite saznati više informacije vezano za Illamasqu vezan za Dove fashion.hr posjetite njihov blog.   

Sada da ukratko skročim reviju od Branke Donassy, počela je na vrijeme plus veliki! No kako nisam modni blogger neću moće u cijelost dati svoje mišljenje vezano za njenu modu, no moje skromnom modno razmatranje ću sada iznjeti. Cijelo kolekcija od Branke Donassy je zračila elegancijom i jednostavnošću začinjena sa futurizmom. Cijela moda je, po mom skromnom mišljenju, predstavljala budućnost. Jednostavno linije koje nisu sam za dnevnu odjeću već također par kombinacija su sigurno za svečane prigodbe. Jednostavnost, elegancija, futurizam sa trunkom glamurom bi najbolje opisalo modnu kolekciju od Branke Donassy  za proljeće / ljeto 2013.

Ostale slike pogledajte u mom članku: Branka Donassy, Illamasqua & Dove Fashion.hr spring/fashion 2013 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.