Beauty News,  BeautyUK,  Bobbi Brown,  deBBY,  Rimmel

Beauty novosti: Bobbi Brown, Rimmel, BeautyUK, deBBY

Beauty Novosti

Kako je ovo vezano za hrvatsko tržište mislim da zaslužuje i da se na hrvatskom napiše. Kako je riječ o više beauty novostima htjela sam sve to napisati u jednom postu pa idemo redom da vidite koje predivne novosti nas čekaju vezano za beauty i makeup svijet.

Bobbi Brown u Hrvatskoj

1. Bobbi Brown – napokon dolazi u hrvatskoj. Dugo se nagađalo online među beauty zajednicom hoće li doći Bobbi Brown u hrvatskoj. Mnogi su nagađali da će doći i kada sam se ja napokon prestala nadati onda sam pročitala na Ogledalo Online, da Bobbi Brown nam ipak stiže. Bobbi brown je profesionalna vizažistica koje je šminkala velikane poput Kate od Prince William tj. Kate je javno rekla da obožavam Bobbi Brown kozmetiku. Bobbie Brown je također napisala pet knjiga  (i neke sam spomenula u svom članaku o omiljenjim beauty knjigama): Bobbi Brown Beauty, Bobbi Brown Teenage Beauty, Bobbi Brown Evolution, Bobbi Brown Living Beauty i Bobbi Brown Makeup Manual. Osim dekorativne kozmetike, također ima preparativnu kozmetiku, koju znam da je izvrsna

debby brend bipa njemacka šminka kozmetika

deBBy sjenila bipa sjenilo paleta

Zbogom Rimmel dobro došla deBBy

2. Dok sam malo šetala po gradu, vidila Bipa ima veliku rasprodaju Rimmel proizvoda, tj. primjetila sam da više ne prodaju Rimmel i ono što je ostalo u zalihalama se čak prodaje po 50% popusta. Kako ima sve pudere koje mi trebaju nisam nažalost kupila njihove pudere. Iskreno neznam da li će i dalje biti Rimmel dostupan u Nami, nisam provjeravala. No umjesto Rimmel, u Bipi nam je došao novi brend koji se zove “deBBy” vidjela sam da trenutno imaju 15% popusta na sve deBBy proizvode. Vidila sam jednu deBBy paletu koja mi se jako svidjela slika je ispod.

BeautyUK kozmo Cijena

BeautyUK u hrvatskoj

3. Također sam svratila do Kozma, i vidjela da napokon je došao moj omiljeni UK makeup brend, BeautyUK. BeautyUK je poznata marka u UK, tj. to je poznati makeup brend po njihovim Boots i sličnim drogerijskim dućanima. Osobno savjetujem da kupite njihove velike palete, posh palette, koje koštaju 49,99kn jer su nevjerovatno pigmentirane i vrijedne vake lipe. Ako Vam je to preskupo za 39,99 (ili tako što) imaju manje palette. Uglavnom ako ste htjeli kupiti Urban Decay Naked (1 ili 2) paletu i niste jer je preskupa, onda obavezno provjerite njihove palete. Kako sam bila u prolazu, nisam ništa stigla kupiti jer nisam imala vremena da testiram proizvode. Ukoliko volite lakove, oni imaju posebna pakiranja od 6 lakova za posebnu cijenu, jupi za lakoholičare!

Ukratko to su novosti za sada, osobno jako se radujem Bobbi Brown i BeautyUK kozmetici.

Da ste vi primjetili BeautyUK u Vašem lokalnom Kozmu?

 

BeautyUK posh paleta sjenila kozmo cijena sjenilo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.