Avon,  Beauty Product Review,  combination skin,  oily skin,  Product Reviews,  recenzija,  sensitive skin,  skin care tip

Avon Solutions Sensitive Botanicals Dnevna Krema Recenzija

Maybe’sNewStart pa mi je poklonila Avon Solutions Sensitive Botanicals Dnevna Krema koja sadrži zaštitni faktor 20. Kako imam osjetljivu, kombiniranu i masnu kožu rekla sam zašto ne, potrošila sam svoju staru kremu os Uriage pa sam se bacila na testiranje ove kreme. Napisala sam baš detaljnu recenziju na engleskom jeziku koju možete pročitati ovdje. Na hrvatskom ću u kratko sažeti što mi se svidjelo a što nije svidjelo vezano za Avon Solutions Sensitive Botanicals Dnevna Krema.

Avon Solutions Sensitive Botanicals Dnevna Krema

Recenzija počinje! Avon Solutions Sensitive Botanicals Kreme za lice je hidratantna nježna dnevna krema sa SPF 20. Ona čini kožu nježnijom i otkriva njen prirodni zdravi sjaj. Ova krema dolazi u staklenoj bočići koja je po mene malo preteška, valjda jer sam se navikla na plastične tube. Avon Solutions Sensitive Botanicals Kreme sadrži 50 ml kreme. Krema ima miris po krastavcima. Moram priznati da na prvu je vrlo ugodno, no nakon par otvaranja bočiće i nanošenje kreme, taj miris krastavca mi je zasmetao. Inače ne volim, niti kupujem proizvode za lice koje sadrže bilo kakav miris, no također moram priznati da miris krastavca vrlo brzo je izhlapi od Avon Solutions Sensitive Botanicals Kreme. 

Avon Solutions Sensitive Botanicals Krema recenzija

Također što bih htjela napomenuti u recenzija od Avon Solutions Sensitive Botanicals Kreme, je da moja koža je ljepo reagirala i stvarno dobila ljepi zdravi sjaj na obrazima. Obrazi su mi inače dosta suhi i osjetljivi. Ovaj krema mi je stvarno dosta dobro hidratizirala obraze. Kako ima kombiniranu do masnu kože cijelo lice mi nije isto reagiralo na ovu kremu. Na određenim djelovima lica, gdje sam sklona aknama, lice mi je izbilo sa aknama. No gdje mi je lice više suho tu mi je koža dobila dobru hidratizaciju. Sada da završim ovu recenzija od Avon Solutions Sensitive Botanicals Kreme. Ukoliko trebate detaljnu recenziju molim da pročitate moju recenziju na engleskom jeziku. Ukratko ova krema mi je pomogla i dala dobro hidratizaciju na određenim mjestima na licu. Jedino mi nije koža nije dobro reagirala na djelovima lica koji su masni tip kože. Ta tim djelovima su mi izbili akne jer je krema jednostavno prehidratatna. Avon Solutions Sensitive Botanicals Kreme ću koristiti i dalje ali izključivo na suhim djelovima lica i na vratu. Avon Solutions Krema za lice preporučujem osobama sa osjetljivom kožom,  kombinirana ili malo malo suha.

Avon krema za lice

Ocjena: 4/5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.