Beauty Product Review,  makeup review,  Product Reviews

Recenzija: Essence 11 sea my eyes quadro paleta

Današnja recenzija je Essence 11 sea my eyes quadro palete. Ovo je nova paleta iz nove jesenske Essence kolekcije. Dobila sam primjerak za testiranje i ako želim da napišem recenziju. Moram priznati da nisam planirala odbiti PR primjerak jer jako volim Essence. Ova recenzija Essence 11 sea my eyes quadro palete će biti kratka ali slatka. Ova paleta bi još uvijek trebala biti dostupna u većini drogerija u Hrvatskoj. Idemo sada dalje pa da vidimo je li ova nova paleta Essence 11 sea my eye quadro vrijedna Vaših kuna.

IMG_9649

Essence 11 sea my eyes quadro paleta dolazi u standardnoj quadro paleti. Ta paleta je prozirna, lagana i mala. Vrlo je jednostavna i dovoljno tanka da je možete nositi sa sobom u Vašoj torbici. Moram priznati da je sama kutija palete dovoljno tvrda da kada mi je Essence 11 sea my eyes quadro paleta pala na pod, sjenila se nisu slomila, no ne savjetujem da ih bacate na pod jer će se sjenila sigurno mrviti. Cijela paleta sadrži 5 grama proizvoda i sastoji se od 4 mala sjenila koja, iskreno, nema šance da potrošite do kraja ako imate druge palete. Na pozadini palete stoji da su sjenila dugotrajna, moderna te da možete napraviti dosta različitih makeup lookova s ovom Essence 11 sea my eyes quadro paletom.

IMG_9668

Sada da napišem par stvari o vrlinima i manama Essence 11 sea my eyes quadro eyeshadow palete. Tekstura sjenila je (moglo bi se reći) standardna Essence kvaliteta, meka i nježna na dodir i zbog toga se lako nanosi na kapke čak i bez baze za oči. Sjenila su dosta dobro pigmentirana tako da ćete dobiti dosta dobre boje i bez baze za oči. Essence 11 sea my eyes quadro eyeshadow paleta se sastoji od 4 sjenila i 3 tamne nijanse, dok je jedna svijetla. Baš zbog toga osobno smatram da je ovo odlična paleta za pravi smokey eyes make-up. Bacite pogled na swatcheve ispod da vidite kvalitetu boja. Slika nije editirana, slikano je na prirodnom dnevnom svjetlu, sjenila su nanesena na ruku bez baze za oči.

IMG_9667

Za završimo ovu recenziju Essence 11 sea my eyes quadro eyeshadow palete. Ukratko, vrlo sam zadovoljna s kvalitetom sjenila. Moram priznati da nisam očekivala da će rozo sjenilo biti toliko dobro pigmentirano. Cijena je za hrvatske standarde izvrsna – to je najpovoljnija make-up marka u drogerijama. Essence 11 sea my eyes quadro eyeshadow paleta se isplati jer za malu cijenu dobijete 4 sjenila umjesto samo jedno za tu cijenu. Osobno sam i dalje veliki ljubitelj Essence kozmetike i vrlo se rijetko razočaram u njihova sjenila.

Jeste li kupili što god iz novih jesenskih kolekcija? Sviđa li Vam se ova paleta?

Druge Essence Recenzije:

Proizvod Pigmentiranost Tekstura Postojanost Ambalaža
 4.9/5 4.8/5 4.7/5 4.8/5 4/5

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.