LUSH,  makeup review,  Product Reviews

Lush Emocionalna Briljantnost profinjenost sjenilo recenzija

Lush Emocionalna Briljantnost Profinjenost sjenilo recenzija i swatchevi, je posljednja šminka koju sam dobila od LUSH kozmetike. Obavezno pročitajte moja druga dva prijašnja članka vezano za recenziju Snaga tekući ruž za usne i osjećaj sigurnosti tuš za oči. Recenzija o Lush Emocionalna Briljantnost profinjenost sjenilo za oči če biti dosta kratka recenzija koja će se bazirati na vrline i mane ovog proizvoda. moram priznati das am bila jako sretna kada sam skužila da je Profinjenost sjenilo od Lush Emocionalna Briljantnost  bila za oči

lush-emotional-brilliance-review

 Lush Emocionalna Briljantnost Profinjenost sjenilo recenzija

Lush Emocionalna Briljantnost Profinjenost sjenilo recenzija , ustvari znači da imate stila, kako su rekli u Lushu. Ovo je vrlo osnovna boja sjenila koja će odgovarati masi ili kao highlighter ili kao sjenilo boje kože. Lush Emocionalna Briljantnost Profinjenost sjenilo  je vrlo neutralna boja koja se može nositi svaki dan. Ovo sjenilo je kremasto tj. malo tekuće obavezno ukoliko imate spuštene kapke pričekajte da se osuši tako da se nepreslika na Vašim kapcima. Sjenilo dolazi u malo boćici koja ima aplikator na čepu. Zbog teksture sjenila, jednoliko i lagano se nanosi Lush Emocionalna Briljantnost Profinjenost sjenilo.
Lush-emocionalna-briljantnost-snaga-ruž-za-usne-recenzija-swatchevi

 Lush Emocionalna Briljantnost Profinjenost sjenilo

Lush Emocionalna Briljantnost Profinjenost sjenilo, je vrlo pigmentizirano i dugotrajno. Sjenilo je na mojim kapcima trajalo svega 6 sati. Unutar male bičiće imate 5ml tekućeg sjenila. No bojim se da kada dođete prema dno boce da ćete malo teže dolaziti do sjenila jer aplikator po meni nije dovoljno dug. Lush Emocionalna Briljantnost Profinjenost sjenilo, sadrži glycerin što omogućava da se proizvod bez problem nanese na kapcima id a je dugotrajan. Cijena neće svima odgovarati jer za neke će biti malo skupo za sjenilo. Ukoliko odlučite kupiti sjenilo ili ne obavezno pročitajte moj sažetak vrlina i mana ispod članka o Lushovom Emocionalna Briljantnost profinjenost sjenilu.

Vrline

 • jednostavna bočića
 • aplikator
 • pigmentacija
 • glicerin
 • teksutra
 • dugotrajnost
 • 5ml poizvoda
 • vidljiv datum proizvodnje

Mane

 • aplikator
 • cijena (za neke)
 • nepoznat datum trajanja

Vaše mišljenje 

Da li imate kozmetičke preparate od Lush Emocionalna Briljantnost? Da li Vam se sviđaju? Hoćete li što od ove kolekcije kupovati?  Ostavite komentar sa Vašim mišljenjem!

lush-emotional-brilliance-swatches-power-feeling-secure-sophisticated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.