lancome,  Perfume,  Product Reviews,  recenzija

Lancome La Vie Est Belle miris recenzija

Lancome La Vie Est Belle novi je miris za žene. Dobila sam tester od Lancome-a. Iskreno, rijetko koji miris volim jer su često agresivni i prejaki, kao velik broj Chanel mirisa.  Američka glumica Julia Roberts podržala je novi miris Lancome La Vie Est Belle. Već sam pisala članak vezan za Lancome kampanju Lancome absolue l’extrait , koju je ranije podržala. Vrlo sam sretna što sam dobila tester za ovaj parfem jer rijetko kupujem parfeme. Testirala sam Lancome La Vie Est Belle miris i evo što sam saznala.

 

Lancome La Vie Est Belle miris

Lancome La Vie Est Belle miris već je dostupan u svim boljim parfumerijama. Ovo je miris koji je bio lansiran za jesen 2012. I koncentrira se na eleganciju, jednostavnost, slobodu izražavanja i prirodnu ljepotu, baš kao Julia Roberts. Lancome La Vie Est Belle miris je parfem koji bi se mogao čak i meni svidjeti. Kako opisuju miris, za očekivati je da će biti osvježavajuć, ali da će također imati i tople note. Oliver Polge, Dominique Ropion i Anna Alipo kreirali su ovaj jedinstveni Lancome, La Vie Est Belle parfem.

Lancome La Vie Est Belle miris

Lancome La Vie Est Belle miris sadrži nekoliko glavnih akorda. Glavne note koje se najviše ističu unutar parfema su slatke, s vanilijom, miris pudera, voća i čokoladica pralina. Zanimljiva kombinacija moram priznati. Na temelju glavnih nota možemo zaključiti da je parfem sladak, ali također sadrži svježe note koje balanasiraju miris. Ključne note unutar parfema su cvijet perunika, okružen s mirisom narančinog cvijeta i jasmina. Osobno volim to što Lancome La Vie Est Belle miris ima sladak i puderasti miris koji asocira na marcipan – zato je spomenuta čokolada pralina. Svjež miris cvijeća i pudera daje parfemu ravnotežu tako da parfem ne bude previše sladak.

Lancome La Vie est belle mirisa perfume

Lancome La Vie Est Belle miris

Jedna zanimljiva činjenica je ta da Lancome La Vie Est Belle miris dolazi u redizajniranoj bočici iz 1949. Bočica cijelom parfemu daje dozu elegancije. Julia Robert je idealna za ovu kampanju. Ona zrači elegancijom i slobodom. Kada uspoređujemo mirise, Lancome La Vie Est Belle miris može se usporediti s mirisom Intimately Beckham Victoria Beckham za žene (mala roza bočica) te s mirisom Victoria’s Secret Bombshell (iako je on više svjež, imaju slične note).

Glavne note:

 • sladak miris
 • drvenast miris
 • miris vanilije
 • miris pudera
 • sladak miris voća
Svidit će Vam se ako Vam se sviđa…
 • Victoria Secret Bombshell miris
 • Intimately Beckham Victoria Beckham za žene miris
 • voćni mirisi
 • slatki mirisi
 • miris pudera
 • dugotrajni mirisi

Ocjena: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.