Makeup Tutorials,  Sigma beauty,  sigma brushes

Kako Oblikovati i popuniti obrve

Kako popuniti obrve kako oblikovsti obrve makeup tutorijal na hrvatskom

Danas ću Vam pokazati kako popuniti obrve tako da Vam izgledaju prirodne i pune. Grešku koju često cure rade je to da prečupaju obrve i zbog toga su ili pretanke ili razrijeđene. Danas ću Vam pokazati kako postići guste i prirodno oblikovane obrve. Moći ćete vidjeti kako ja svoje obrve oblikujemi, uređujem i kako ih popunjavam. Da uistinu dobijete prirodno oblikovane obrve trebat će Vam sljedeći “alati” za popunjavanje obrva: Sigma Beauty brow powder duo in medium (sjenilo za obrve), Sigma Beauty eyebrow pencil (olovka za obrve), Sigma Beauty eyebrow gel (gel za obrve) and Sigma Beauty eyebrow highlighter (hajlajter za obrve).

Kako popuniti obrve kao vizažist

Želite li postići prirodne ali popunjene oblikovane obrve? Onda obavezno pogledajte moj video kako popuniti i oblikovati obrve. Vrlo je bitno da isključivo koristite dekorativnu kozmetiku i pribor koji je namjenje za obrve. Zašto? Dekorativna kozmetika i pribor za obrve ima masniju teksturu koja je namijenjena isključivo za obrve tako da Vam se sjenilo ne mrvi po licu.  Zbog toga su sjenila za obrve napravljena malo masnija tj. sadrže malo voska tako da su puno dugotrajnija nego obična sjenila za oči. U današnjem tutorijalu ću Vam pokazati kroz slike, kako oblikovati, popuniti i fiksirati obrve tako da stoje cijeli dan ili dok ne odlučite obrisati obrve.

Kako popuniti i oblikovati obrve

Slobodno se preplatite na moj youtube kanal i posjetite me svaki utorak i četvrtak za nove video tutorijale te makeup savjete i tajne. Također me pratite na mojim Facebook, Twitter i Google+ stranicama za redovite obavjesti vezane uz nagradne igre i svakodnevne make-up savjete.

Sigma Beauty Proizvodi za obrve used:

  • Sigma Beauty Brow Gel  (gel za obrve)
  • Sigma Beauty Brow Powder Duo (medium) (sjenilo za obrve)
  • Sigma Beauty Brow Pencil (olovka za obrve)
  • Sigma Beauty Highlighting Pencil (hajlajter olovka za obrve)

Kupite pojedinačne Sigma Beauty proizvodesigmabeauty.com

Kupite kompletni set – Sigma Beauty Beauty Expert Brow Design Kit: sigmabeauty.com

PRITISNI OVDJE ZA Sigma Beauty Kupone i Popuste za 2013

 

Sigma Beauty Coupon Codes 2013 How To Fill In Eyebrows Sigma Beauty Eyebrow Kit

 

Vezani članci:

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.