Beauty News,  Helena Rubinstein,  makeup review,  mascara

Helena Rubinstein: Lash Queen Celebration za 110. godina stručnosti

Helena Rubinstein LASH QUEEN CELEBRATION

Helena Runbinstein je brand koji postoji od 1902 godine. Od tih ranijih godina uspješno je uspio kombinirati strat, smionost te znanost. Sama kreatorica Brenda Helena Rubinstein je uvijek čvrsto vjerovala da znanost i ljepota su duboko povezani.

Ove godine, 2012, Helena Rubinstein slavi 110 godina ljepote. Kako su oči ogledalo duše, prva Helen Rubinsteinova vodotporna mascara je bila izumljena 1939 godine, a 1958 godine proizveli su prvu maskaru u automatskoj tubi. Helena Rubinstein je uvijek bila inovativna i prije svog vremena.

Helena Rubinstein Lash Queen Celebration maskara 

Helena Rubinstein je željela pružiti žena “moć”, moć privlačnog pogleda. Najbolji ukras na očima je mascara, ona jednom potezom naglašava oči i podaruje privlačiniji pogled sam jednim reptajem.

Nova kolekcija Lash Queen Celebration je popust umjetničkog dijela. Sa ovom kolekcijom Helena Rubinstein je izrazila svoju strast koju je gajila prema nakitu i zlatu. U čast i proslave 110 godina stučnosti na području ljepote, Helena Rubinstein lansira Lash Queen Celebration.

Photobucket

Helena Rubinstein maskara: Lash Queen Celebration  za 110. godina stručnosti

Helena Rubinstein Lash Queen Celebration nije samo obična maskara, ona je maskara koje sadržavam prave čestice zlata tako kada trepnete stvarno ćete imati pogled koji vrijedi milijun dolara. U kombinaciji s ultra-reflektirajućim sedefom, ove sjajne čestice kroz kontrast osvjetljavaju i naglašavaju crnu nijansu pigmenata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.