Beauty Blog Day,  Beauty Event,  Beauty News,  BeautyCon

Beauty Blog Day 2013 Zagreb Croatia / Hrvatska

Ovaj vikend prisustovala sam na prvom hrvatskom Beauty Blog Day eventu 2013 (Zagreb, Hrvatska / Croatia) kojeg je organizirao Ogledalo. Sada ću Vam ukratko opisati kako je protekao prvi BBD 2013. Ukoliko ste pratili moj facebook ili bolje twitter, na twitteru ste mogli pratiti event na mom hashtag: #bbd2013hr i na taj način mogli ste vidjeti par slika tijekom eventa tj. live feed. A sada par zanimljivosti i informacija iz BBD 2013 eventa.

Beauty Blog Day Croatia 2013

Beauty Blog Day Croatia 2013 je ustvari event koji je posvećen Beauty Blogericama i ima fokus na temu kako napredovati kao blogger i možda jedan dan postati profesionalni bloger. Tijekom eventa smo imali mnoga razna predavanja, no najzanimljiviji su bili od firme Escape i PingPong. Kao profesionalna beauty blogerica mogu potvrditi da su oboje podijelili vrlo korisne informacije koje su samo jedan korak prema profesionalnom bloganju. To je vrlo dug i spor put koji zahtjeva jako puno Vašeg vremena i vrhunsku profesionalnost kada se to zahtjeva.

Beauty Blog Day 2013 Hrvatska

BBD2013 zagreb croatia hrvatska beauty blog day

Damir Podhorski (Escape Web Solutions) stručnjak za Google Analytics, nam je objašnjavao kako i zbog čega trebamo koristiti Google Analytics. Moram priznati kako već od 2010 koristim GA i mnogo toga što mi je rekao nije mi bilo strano ali bilo je mnogo toga što mi je bilo “novo” tj. bolje objašnjeno. Moram prizati da ukoliko niste bili upoznati sa GA onda nakon ovog predavanja bi Vam trebalo puno toga trebalo biti jasnije. Najzanimljivije rečeno tijekom predavanja  je citat jednog od pionira oglašavanja:

 ” Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half.” – John Wanamaker

Beauty Blog Day 2013 Zagreb Hrvatska Croatia SmashinBeauty sminkerica

Beauty Blog Day Zagreb 2013

Mia Biberović (Ping Pong dvosmjerne komunikacije) nam je pričala o bitnosti Facebook-a i kao uspostaviti dvosmjenu komunikaciju sa fanovima. Moram prizati da iako sam sve ovo znala (i mnogo čitala o tomu) ćuti kako je to netko sažeo u par vrlo bitnih točaka mi je stvarno mnogo obajsnilo i pomoglo, da malo ono kako se kaže “thinking outside of the box” napravim. Jako su mi se svidjele ideje o tome kako bolje komunicirati sa svojim fanovima i moram priznati da mi je cilj da sa svojim čitateljim uspostavim dobru komunikaciju jer ipak je to meni osobno vrlo bitno da mogu svojim čitateljima, tj. Vama, pridonjeti zanimljive članke i pomoći koliko god stignem. Također smo imali predavananja od raznih kozmetičkih i beauty brendova te smo dobili fantastične beauty blog day goodie bags. Nadam se da će biti nešto duplih poklona tako da mogu napraviti darivanje na svom blogu!

Također na kraju eventa je bila proglašena najbolja hrvatska beauty bloggerica za 2012 godine. Čestitam iz svega srca Vesni is Beauty Addict blog na nagradi i moram priznati da je pošteno zaslužila. Jedva čekam druženje sljedeće godine!

IMG_2716
Vesna – Beauty Addict
420303_338630492903610_319862545_n
Ana (Ogledalo), SmashinBeauty, oficijalni fotograf eventa: dominionart.com, Beauty of Dawn, Ogledalo
Photo on 2-24-13 at 2.00 PM
Goodie Bag.. sve sam strpala u zelenoj kuitiji.. puknuti će kutija

Evo uživajte u slikama i ukoliko Vas nešto zanima slobodno pitajte !

p.s dolazi nam novi makeup brand u hrvatskoj zove se Lollipop i moram priznati da je jednostavno prekrasna, bacite pogled na slike. Jel Vam se sviđa pakiranje?  

Pritisni PLAY da vidite sve slike u slideru ili pritisni te ovdje ako nemate flash player za sve slike

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.