Avon Beauty Blog Day,  Beauty News

Avon Beauty Blog Day 2015

Moj prvi i posljedni članak na hrvatskom jeziku za 2015. Zašto? Jer hrvatski mi nije materinski jezik i nikad mi nije pismeno “legao”, usmeno mi je ok ali nije me briga previše, no ukoliko pratite moj Youtube kanal onda znate da ultra rijetko na hrvatskom snimam a kamoli pišem. No većina kuži engleski jezik pa nema nikakv potrebe da uopće pišem a kamoli snimam na hrvatskom. Tako da uživajte u mom predivnom slomljenom hrvatskom jeziku, nadam se da baš nije tak’ loše a ako je jebi ga, preživjet ćete i dobro ćete se nasmijati, kao što se i ja nasmijem kada netko piše ili priča na engleskom, a to mu nije materinski jezik, no to je već vrlo normalno u americi jer tamo nitko ne prića engleski više, sve je na “broken english” ili na španjolskom. Avon Beauty Blog Day 2015 je protekao vrlo ugodno i brzo, moram priznati. Naravno prekrišila sam vlastita pravila za beauty events i zakasnila dobrih pola sata, ali kaj se može.

Avon Beauty Blog Day 2015

Avon Beauty Blog Day 2015 je bio zabavan kao Avon BBDAY 2014 i imao vrlo sličan sljed kao i prijašnjih 3 godine, ako se ne varam. Bilo je mnogih novih i vrlo mladih beauty blogerica. Prije samog eventa morali smo glasati za najbolju beauty blogericu, dobili smo list nekih 20-setak blogerica i koliko znam, mi sami blogeri smo glasali o tomu koja je najbolja (tako mi je rečeno, nemam pojma).

Idemo sada pročitati kako je to bilo na eventu, ako Vam se ne da čitati imate vrlo kratki video gdje možete čuti kako je bilo ali i možete vidjeti kaj smo svega finoga dobili.

SmashinBeauty BBday2015

9:30 – 10 registracija i doručak 

Registracija, doručak i piće dobrodošlice, naravno da sam to sve propustila, na moju žalost ostala sam bez doručka, ali sam nekako to preživjela uz kavicu. Prilikom registracije smo akreditaciju.

10 – 10:15 Pozdravni govor organizatora

Uvodni govor tj. pozdrav svima koji su došli od organizatora Ogledalo, Ana popović Kišur i Mirela Vrbanc. Naravno to sam propustila ali pretpostavljam da je bilo standardno za ove eventa.

10:15 – 10: 35 Avon “ljepota dolazi izunutra”

Kako sam došla na kraju ovog predavanja, imam samo informacije da je Avon predstavio sebe i neke svoje nove proizvode. Tijekom eventa, negdje nakon Avon sweet break, neki sretnici (ja sam bila jedna) smo dobili posebnu vrećicu od Avon. Dobila sam vrlo cool sunčane naočale, najnovi parfem Beautiful Butterfly (informirale su me cure koje su sjedile ispred mene, hvala curke) te malu putnu plavu kozmetičku torbicu. Nakon eventa smo dobili vrećicu tj. goodie bag, u kojem su bili najnoviji proizvodi od Avona, krema za lice Avon Nutraeffects (Chia sjemenke), Avon Nailwear PRO+ lak za nokte, Avon Kohl eye liner te Avon ultra Colour indulgence ruž za uste koje ima ZF15 , Swatches te recenzija ubrzo sljedi.

10:40 – 11:30 edukacija za blogere

Moram priznati da su se tu neke informacije ponavljale od prošle godine. No međutim, to je vrlo opravdano kada sam vidila koliko novih mladih beauty blogerica ima na blogerskoj sferi. To su uistinu vrlo korisne informacije o tomu kako napraviti vlastiti Blog Media Kit, koje je vrlo bitan brendovima i PR agencija, te kako unaprijediti blog, kako zarađivati od bloga, kako dobiti više komentara na blogu, veću praćenosti i ostalo. Uglavnom, vrlo korisne informacije za početnike i za napredne blogere.

11:30 – 11:40 Foreo 

Foreo nam je pričao o svom proizvodu Luna i Luna mini. Znam da mnogi strani blogeri hvale ovaj proizvod i vole ga. Tijekom eventa, Foreo nam je doveo karikaturista, dobro sam se nasmijala, lik je vrlo dobar možete vidjeti sliku ispod. Vrlo kreativna idea koja mi se jako svidjela i odmah me privukla do njihovog štanda.

BBDay 2015

11:40 – 12 Sweet Break by Avon 

Tu je vrlo jasno što se događalo, moram priznati da me ugodno iznenadilo da beauty blogerica Chloe (sada Chloe Cake Lab) se ubacila u kuharske vode. Ona nam je spekla preslatke i preukusne cupcake. Tijekom tog vremena sam stigla popričati sa drugim blogericama koje nisam dugo vidjela i sa organizatorima.

12:00- 12:10 Biobaza- Peršin nije samo za jesti

Biobaza nam je predstavila svoje najnovije proizvode koji su na bazi peršina. Kaj? Što? Molim? Da peršin! Ne sam da je ukusna već sada se stavlja u preparativnoj kozmetici za dodatnu hidratizaciju ako se ne varam. Da nešto ne kažemo krivo budem detaljnije o tomu pisala kada testiram proizvod. Uglavnom dobili smo posebnu vrećicu od njih i unutar te vrećiće smo dobili Clean-It All Nature gel za umivanje i Lift-it Up quickly Antioksidativni fluid.

12:15 – 13:15 Okrugli Stol

Kao svake godine, okrugli stol vodi otvorenu diskusiju o bitnim temam blogerica. Ove godine se pričalo o tomu da li blogerica mogu bi smijeli zarađivati od bloga, ako da kako. Kako surađivati sa brendovima? Kakva je politika suradnje određenih brendova prema blogericama. Kako surađivati sa brendovima i što očekivati. Naravno Dear Skin je govorila o svom iskustvu sa brendovima i o plaćenim suradnjima. Također su brendovi iznjeli svoja mišljena, te organizatori i Zora sa Femina.hr. Bila je vrlo dobra diskusija.

13:30 – 14 Ručak

Nema se tu baš previše što za reci osim da je sve bio vrlo ukusno.

14 – 15 Beauty Track

Unutar ovog vremena, blogerice su mogli se upoznavati sa brendovima i njihovim proizvodima. Ukoliko ste uspješno iskoristili to vrijeme onda ste uspješno predali Vaš kontakt informacije brendovima i dobili dodatne informacije i testirali najnovije prozivode.

15 – 15:15 Beauty Blogerica 2014 

Beauty Blogerica Godine je bila proglašena. Pobjednica je bila Sara Magical World, čestitam joj ovim putem. Ona je dobila od Avona nagradu od 2000 kn, tablet od HP-a ako se ne varam i još nešto ali iskreno bila je gužva i nisam skužila što je još dobila. Svejedno sigurna sam da je bila vrlo sretna (bila bi i ja na njenom mjestu) i da se ugodno obradovala.

15:15 – 16:30 

Nakon toga smo mogle ostati i družiti se sa ostalim blogericama i brendovima. Ja sam ostala i družila se sa brendovima, ogranizatorima, blogericama i eto uživala. Prije nego što sam otišla dobila sam još jednu vrečiću sa par proizvoda. Ziaja nam je dala full size Natural losion za tijelo sa araganovim uljem, gel za tuširanje na bazi araganovim ulje, Krema za ruke sa kozijem mljekom, te kremu za licu za suhu i borama sklonu kožu na bazi kozijeg mljeka. Također smo dobili od Matrix-a Biolage advanced kremu za jačanje kosu sa intra-cylane. Od Maybelline smo dobili najnoviju lash sensational multiplying maskaru. Foreo nam je dao predivnu veliku torbu za plažu koja se može napuhati i na taj način može isto biti jastuk za plažu.

I to je to, možete pogledati video za dodatne informacije i detaljan pogleda proizvoda.

18 Comments

 • Jelena Djukic

  Mislim da mi je ovo jedan od najšarmantnijih “izveštaja” sa ovog eventa. Nisam ni hrvatska beauty blogerica niti sam iz Hrvatske, ali sam ga pročitala od početka do kraja 😀 A sve zbog broken croatian xD

 • Ithara

  Ajme ja sam isto dobila Avon poklon iznenađenja, samo kod mene je bila kozmetička torbica/marama i parfem 😀

  Meni je jako simpatičan tvoj hrvatski iako uvijek preferiram više engleski iz razloga što mi je on nekako draži i puno bolje zvuči.

  • Smashinbeauty

   Da vidila sam da su neki maramu dobili, prvo sam mislila da je neka greško kod mene, da mi fali maram a onda sam skužila da je netko dobio maramu a neko sunčane naočale.

   Hvala, trudim se da što ispravnije pričam.

 • Lil'Mee

  Meni je tvoj hrvatski skroz simpatičan <3 i to ti kažem ja koja sam profesorica hrvatskog. 🙂 I u pravu si što se tiče engleskog, svi kao govore engleski i pišu na engleskom a i tu se bome nađe hrpa grešaka.
  Baš mi je drago kaj smo se jučer uspjele fino napričati, i nisam ti stigla reći, ali imala si prekrasne cipele! 🙂

 • Loredana

  Tvoj hrvatski mi je normalni hrvatski i u pisanom i u govornom obliku, što sam jučer imala prilike čuti, no tvoje pisanje i govorenje na engleskom je svima nama od velike koristi, pa, eto, prihvaćam(iako nerado) tvoju odluku da više ne pišeš na hrvatskom, no do sljedećeg viđenja, kojem se jako radujem, valjda budemo o izboru tekućih pudera ipak govorile na hrvatskom?!? 😉
  Naš je jezik težak,azziella je sama kazala, i inzistiranje na pravopisu i gramatici pa i načinu izričaja koje iz godine u godinu neki ponavljaju na BBD postaje već lagano naporno mnogim blogericama. Molim te da ne prestaneš pisati na hrvatskom iz takvih razloga. Ako je tebi osobno teško pisati na hrvatskom, razumjet ću, no bilo bi mi žao da te na takvu odluku potiče npr.jučerašnja rasprava.

  Jako lijep sažetak si složila;upravo se uz kavu i ja prisjećam lijepog jučerašnjeg dana i planiram večeras iskoristiti svoj primjerak peršinove kozmetike. 🙂

  • Smashinbeauty

   hahaha uvijek u 4 oka je na hrvatskom sa našom ekipom.
   Je hrvatski je težak i treba dosta vremena da se nauči ispravno jer gramatika je ubitčano teška tako da brže mi sve to ide na engleskom, pa za sada preskačem na hrvatskom 😀 Hvala bog za google translate ipak.

 • nail crazy

  ne brini, odličan ti je hrvatski, nešto gramatičkih grešaka, ali ok, griješimo i mi kojima je ovo materinji jezik 😉
  žao mi je što nismo imale priliku razmijeniti par riječi, previše je tu cura i ne stigne se…
  a šuze su ti mrak <3

 • azziella

  Vjerujem da vam je bilo odlično :)) Ja sam, nažalost, opet propustila BBD. Svaka čast što si tako dobro naučila govoriti i pisati na hrvatskom jer pišeš ispravnije od mnogih kojima je materinji i koji su cijelu osnovnu i srednju školu učili gramatiku. Hrvatski baš i nije jednostavan. Kad ja budem takva s engleskim, bit ću na konju :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.