Makeup Tag,  Makeup Tutorials

Makeup Izazov: Kako se našminkati za 120kn

Makeup Izazov Kako se našminkati za 120kn 20 dollar Makeup Challenge

Ima jedan makeup izazov koji kruži YT makeup zajednicom: kako se našminkati za 120kn, tj. da li je to uopće moguće. I naravno kako u americi imate ruž za usne već od $1 tj. 6kn onda nije teško se našminkati za 120kn. Dok već za hrvatsko tržite ovaj makeup izazov: kako se našminkati za 120kn je već druga priča. Dosta dugo sam išla po raznim drogerijama da našem što povoljniju dekorativnu kozmetiku, no također sam gledala da kvaliteta te kozmetike bude što bolje kvalitete. Ima šminke koja je jeftinija od ove koju sam izabrala no smatrala sam da je puno lošije kvalitete i zato sam uzela nešto što je malo skuplje ali kvalitetnije za makeup izazov: kako se našminkati za 120kn. 

Makeup izazov: kako se našminkati za 120kn

Ovaj makeup izazov: kako se našminkati za 120kn nije bio nimalo lak. Tek kada idete ciljano kupovati sa buđetom od 120kn onda skužite koliko je skupa dekorativna kozmetika. Ima makeup brendove koji su jeftiniji a  kvalitetni ali opet nisam mogla kupiti sve od njih za makeup izazov: kako se našminkati za 120kn, na moju žalost. Trebala sam kupovati dekorativnu kozmetiku koja je lošije i bolje kvalitete da uspijemo kupiti svu potrebnu kozmetiku za ovaj izazov. Htjela sam raditi englesku verziju no kako sam trenutno u europi moram tražiti dekorativnu šminku tj. kozmetiku da mogu raditi makeup izazov: kako se našminkati za 20 eura a ne 120kn tj. $20.

Da li se možeš našminkati za 120kn?

U ovom makeup izazov: kako se našminkati za 120kn, ćete vidjeti da je moguće se našminkati za 120kn, no to neće naravno svima odgovarati, npr. osobno nije mi se previše sviđao puder kojeg sam izabrala no one je bio najbolji izbor jer je nudio bazu za lice, puder i korektor tj. 3 u 1. Osobno nikad više ne bih kupila ovaj puder, Eveline fashion show 3 u 1 puder,  jer meni nikako nije odgovarao no kupila sam ga za ovaj moje makeup izazov: kako se našminkati za 120kn. Ukratko tijekom video tutorijal ću ukratko pokomentirati svaki proizvod kojeg sam koristila, detaljne recenzija očekujte sljedeći tjedan. Ovaj kroz 2 tjedan jer još moram završiti recenziju od par novih proizvoda od Catrice i Sigma Beauty. Tako da malo ćete pričekati no ukoliko pratite moj facebook ili twitter fan page onda ćete vidjeti da status sa novim recenzijama. Do tada uživajte u mom novom video tutorijalu o makeup izazov: kako se našminkati za 120kn

Korištena kozmetika za makeup izazov našminkati se za 120kn

Znači očekujte detaljnu recenziju ubrzo za svaki proizvod.

  • Eveline Fashion Show 3 u 1 puder
  • Essence Forget it! 3 u 1 korektor
  • Essence set za obrve
  • Look by Bipa sjenilo za oči
  • Look by Bipa ruž za usne
  • Catrice rumenilo: Love Peach 

Vezani članci:

Glazba/music: 

Whiskey on the Mississippi by Kevin MacLeod is licensed under a CC Attribution 3.0.
http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100709.