Beauty News,  LUSH

Lush Emocionalna Briljantnost

Prošli tjedan sam bila pozvana na Lush Emocionalna Briljantnost eventu sa drugim beauty i fashion blogericama. Lush je lansirao novu inovativnu dekorativnu kozmetiku Emocionlna Brijantnost, koja je ručno rađena i od prošleg tjedan (21.07.2012) je dostupna svima u cijelom svijetu. Lush Emocionalna Briljantnost  je inovativni koncept koji spaja psiholočke potrebe i boje tj. otkriva kakve boje bi ovisno o trenutnom raspoloženju trebala biti kozmetika koju nosiš- Baš se radujem ovoj liniji kozmetike jer u osobno vrijeme volim nositi kozmetiku koja je na prirodnoj bazi, kao Lush Emocionalna Briljantnost.

Lush Emocionalna Briljantnost Bloggerski Event

Lush Emocionalna Briljantnost event se održao u Petrinskoj  gdje se nalazi jedini Lush dućan u Zagreb, ako sam dobro upućena, ako nisam molim da mi pod komentarima također napišete gdje se još nalazi. Ana nam je svima vrtila jedan disk koji ima 30 boja (sve boje iz Lush Emocionalna Briljantnost ), iz kojih smo morali birati 3 boje pa nam je onda govorila što te boje znače za nas pojedino. izumiteljica Rowena Bird, izumiteljica, je shvatila da bira boje kozmetike po svom raspoloženju, pa je nakon toda porazgovarala sa svojom prijateljicom koja je bila psihoterapeut, Lady Helen Kennedy, i sastavili su boje i raspoloženja za Lush Emocionalna Briljantnost.

Lush Emocionalna Briljantnost

Lush Emocionalna Briljantnost funkcioniran na taj način da ima jedan kolo a njemu se nalaze 30 boja. Zavrtite kolo opustite se, na sekundu zatvorite oči, nakon što otvorite oči bez mnogo razmišljanja odaberite tri koje ste prvo primjetili. Te tri boje su povezane sa Vašim trenutnom stanju uma. Lush uvodi novi koncept koji spaja psihološke potrebe i boje, tj. proces koji otkriva kako se vi trenutno osjećate in a taj način ćete znati koju Lush Emocionalna Briljantnost. On se sastoji od tekućih ruževa za usne, sjenila i tuševa za oči. Emocionalna Brijantnost funcionira na taj način da vi nosite boje koje ste odabrali i te boje u tom datom trenutku ću Vam pomoći da ispunite ciljeve. Rowen Bird obožava ruževe za usne i voli nositi različite nijanse tijekom dana. Shvatila je da te boje nemaju veze sa odjećom već sa njenim emocijalama i tako se rodila ideja o Lush Emocionalna Briljantnost

Lush Emocionalna Briljantnost Boje i Značenje

Evo što je Lush Emocionalna Briljantnost rekao o meni i mom trenutnom emotivnom stanju. Odabrala sam tri boje. Prvu boju koju sam odabrala predstavlja moju snagu ili slabost, druga boja je što moja podsvijest treba, dok treća boja je moj talent tj. ono što će mi pomoći ostvariti ono što moja podsvijest treba, moja težnja i kraniji cilj. Moja prva boja je osjećaj sigurnosti, moj druga boja je snaga, a moja treća boja je profinjenost. Lush Emocionalna Briljantnost kolo je točno pogodilo moje trenutno stanje. Zaboravila sam napomenuti nešto što će sigurno biti vrlo bitno nekim curama, SVI Emocionalna Briljantnost  proizvodi su veganski i neke boje se mogu mješati. Svi proizvodi dolaze u bočići koja sadrži 5 g proizvoda. Možete vidjeti swatcheve proizvoda ispod. Da li ste kupili Lush Emocionalna Briljantnost ?

Recenziju očekujete sutra sa swatchevima tj. slikama.

Tuš za oči / Ruž za usne / Sjenilo:  174 kn (cijena po komadu)

Ostali proizvodi iz Lush Emocionalna Briljantnost kolekcije

Dobra za oči – maskara  (132 kn)

Osjećajte se mlađe ( 135 kn ) – sadrži “čudesni narančasti” pigment koji se na koži reflektira, tako da ona djeluje sjajno i mladoliko. Možete ga koristiti na više načina – kao highlighter za područje ispod obrva ili na kapcima za otvaranje pogleda. Na obrazima za mlađahni sjaj, ispod oka za prikrivanje podočnjaka ili na dekolteu za senzuani sjaj.

Karizma ( 135 kn ) je mješavina zlaćanih tonova koja se nanosi ipod šminke za zdravi, topli sjaj. Izvrsna je na osunčanoj koži, ali i na blijedoj jer joj daruje blago osunčani izgled.

Transparentni puder za lice (135 kn)

*Zahvaljujem se Maybe’s New Start za određen slike i druženju na eventu! Također neke slike su od Lush Croatia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.