lancome,  mascara,  Product Reviews

Lancôme Hypnôse Star maskara recenzija

Današnja recenzija je recenzija Lancôme Hypnôse Star maskare. Već sam pisala najavu vezanu za ovu maskaru prije nekoliko tjedana, Lancome Hypnose Star Maskara, tako da obavezno bacite oko na taj članak i pročitajte sve detalje vezano za Hypnôse Star. No sada je vrijeme za recenziju Lancôme Hypnôse Star maskare. Kao prvo želim napomenuti da je ovo PR uzorak, tj. tester kojeg sam dobila od Lancome-a da izvršim recenziju. S maskarama sam na Vi jer rijetko koja pokaže rezultate na mojim tankim i vrlo kratkim trepavicama. Dakle, da vidimo kako je Lancôme Hypnôse Star maskara izgledala na mojim trepavicama?

Lancome Hypnose STAR

Lancôme Hypnôse Star maskara recenzija

Lancôme Hypnôse Star maskara je nova maskara koja garantira gušće, dugačke i uvijene trepavice koje ocrtavaju samu suštinu senzualnosti i holivudskog glamura. Meni izgleda kao da ova maskara obećava brda i doline, no je li stvarno tako? Budući da imam kratke trepavice, vrlo sam znatiželjna hoće li Lancôme Hypnôse Star maskara uopće pridonijeti punoći mojih trepavica. Problem kojeg imam često je da se maskara zgrušava i mrvi na mojim trepavicama jer i tri sloja nisu dovoljna da moje trepavice budu vidljive. Lancôme Hypnôse Star maskara je “obećala” da će moje trepavice biti “dulje i gušće”!

Lancome Hypnose STAR

Lancôme Hypnôse Star maskara

Izvršila sam dva testiranja. Za prvo sam testiranje uvila trepavice i zatim nanijela Lancôme Hypnôse Star maskaru (imate moj video tutorijal“ o tome kako pravilno uviti trepavice i nanijeti maskaru za duge i guste trepavice”); drugo je testiranje bilo nanijeti maskaru na trepavice koje nisu uvijene, jer ipak je spomenuto da maskara ne garantira samo duljinu i gustoću, već i izgled uvijenih trepavica. Je li Lancôme Hypnôse Star maskara prošla oba testa? Po slikama možete vidjeti da je odgovor da, no evo malo detaljnijeg objašnjenja.

Lancome Hypnose STAR

Lancôme Hypnôse Star maskara testiranje

Lancome Hypnose STAR
Desno oko: uvijene trepavice + maskara / Ljevo oko: bez ičega

Lancome Hypnose STAR

 Testiranje broj 1: Uviti trepavice + Lancôme Hypnôse Star maskara. 

Rezultati: Trepavice sam prvo uvila i već kao uvijene izgledaju puno bolje, nanijela sam 2 sloja Lancôme Hypnôse Star maskare. Maskara se vrlo brzo suši, ima neutralan miris, četkica je zanimljiva jer je u obliku špica, a drška maskare je ugodna za držanje. Moram priznati da je špicasti oblik kista odličan, jer kako se maskaru nanosi, ona se zbog svog oblika posebno fokusira na maksimalno izvlačenje vanjskog ruba Vaših trepavica i na taj način vaše trepavice doista postanu uvijenije (na vanjskom rubu oka). Tako da je ovaj test pokazao odlične rezultate, no ipak su mi trepavice bile uvijene.

IMG_9356

Testiranje broj 2: Samo nanijeti Lancôme-ovu Hypnôse Star maskaru na ne uvijene trepavice 

Rezultati: Moram priznati da sam se ovog testa sjetila u zadnji tren. Jer milijun puta ću nanijeti maskaru bez da trepavice uvijem, a to u 90% slučajeva izgleda kao da je i nisam nanijela. Postoji samo jedna druga maskara koje je pokazala iznenađujuće dobre rezultate (Dior Show). Lancôme Hypnôse Star maskara me ugodno iznenadila. Nakon što sam nanijela sam samo jedan sloj maskare (na ne uvijene trepavice), već sam vidjela da mi trepavice djeluju uvijenije i postale su vidljive! Zbog toga što se Lancôme Hypnôse Star maskara brzo suši, to omogućava Vašim trepavicama, koje su se uvile zbog oblika četkice, da ostanu u tom stanju.

Sažeta Recenzije – Lancome Hypnose Star Maskara

Za kraj bih htjela napomenuti da me Lancôme Hypnôse Star maskara vrlo ugodno iznenadila. Ovo mi je možda druga omiljena maskara nakon Dior Show maskare (koja i dalje drži prvo mjesto). Maskara stvarno daje gustoću koja je jako vidljiva i daje duljinu.


Lancome Hypnose STAR mascara

Za

  • gustoća (vrlo očita)
  • duljina
  • oblik četkice
  • ugodan miris maskare
  • vidljivi rezultati
  • brzo se suši
  • ne gruda se

Protiv

  • cijena
  • duljina (na vrlo kratkim trepavicama)

Vaše mišljenje

Kupujete li Lancome kozmetiku? Jeste li probali ovu maskaru? Hoćete li je probati? 


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.