Recenzija: Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte (Hazelnut Cream Pie)

Essence Colour & Go Nude Glam Nail Polish Hazelnut Cream Pie Beauty Product Review Swatches

Današnja recenzija je Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte u boji Hazelnut Cream Pie. Ovo mi je možda prva recenzija laka za nokte, no imam dosta malu kolekciju lakova tako da ću vam ubrzo pokazati i te boje. Essence je u 2012. godini lansirao svoju jesensku kolekciju Essence Colour & Go Nude Glam lakove za nokte. Ovaj nova kolekcija ima 44 boja i 6 Nude Glam lakova. Moram priznati da su ovi lakovi svi predivnih nude boja. Također pročitajte moje ostale Essence recenzije – na dnu članka možete vidjeti linkove na ostale recenzije. A sada, bacimo se na recenziju!

IMG_9674

Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte

Ono što je novo kod ovog Essence Colour & Go Nude Glam laka za nokte je to da ovakvi lakovi daju vrlo visoki sjaj i izgleda kao da imate umjetne nokte. Nova formula laka omogućava da se lak unutar vrlo kratkog vremena vrlo brzo osuši. Lak je navodno dugotrajan i odlično pigmentiziran. No Essence također tvrdi da ne samo da su promijenili formulu laka, već da su također promijenili i četkicu. Moram priznati da se jako loše razumijem u kvalitetu četkica za nokte, no navodno ova nova četkica zbog svog oblika daje dobru pokrivenost i vrlo dobru preciznost kada nanosite lak. I sada je vrijeme da vidimo je li ovaj Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte prošao moju recenziju.

DSCN0511copy

Recenzija: Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte

Ono što je najzanimljivije vezano za Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte u boji Hazelnut Cream Pie je to da ovaj lak ne sadrži formaldehide, toluen i ftalat. Kao što sam već napisala, u ovoj novoj kolekciji ima šest prekrasnih novih nude glam lakova. Kada sam nanijela lak, na noktima sam odmah primjetila da lak stvarno daje jako visoki sjaj i da stvarno kada se osuši izgleda kao da su  nokti umjetni, no nokti nisu debeli, kao što je to slučaj nakon što nanesete gel na nokte. Sada slijedi pitanje, a koliko dugo oni traju bez da lak počinje otpadati? Moram priznati da meni lakovi inače izdrže maksimalno dva dana, no ovaj lak s gušćom teksturom mi je potrajao čak 3 dana prije nego što je počeo otpadati. Veliki plus! No naravno, ništa nije savršeno. Da dobijete pravu boju koja se u boci prikazuje, morat ćete nanijeti 2 sloja laka. Meni to nije problem jer se lak stvarno brzo suši.

IMG_0245

Essence Colour & Go Nude Glam lak za nokte u boji Hazelnut Cream Pie

I za kraj bih htjela sažeti svoju misao vezanu za ovaj lak. Kada inače kupujem lakove za nokte, isključivo kupujem “nude” boje. Koje su to boje – neki se pitaju. To su boje koje se ne primijete na noktima. Kako se inače šminkam i moja je šminka često smokey eye, ne želim da mi nokti budu naglašeni i uvijek tražim ravnotežu u bojama. Osobno jako volim sjaj i tvrdoću koju mi nokti dobiju kada geliram nokte, no ne volim gelirati nokte jer su mi onda nokti previše debeli i baš je zato ovaj novi lak odličan, barem za mene. Imam sjaj i izgled noktiju koji su gelirani bez da mi nokti izgledaju neprirodno debeli. Također moram priznati da je nova četkica stvarno izvrsna. Imam osjećaj da u potpunosti kontroliram kist i da vrlo precizno nanosim lak na nokte. Ukratko, ja sam vrlo zadovoljna s cijelom kolekcijom. Nadam se da Vam je ova recenzija Essence Colour & Go Nude Glam laka za nokte pomogla.

Vrline

 • cijena
 • dostupnost
 • izbor boja
 • sjaj
 • nokti izgledaju kao da su gelirani
 • brzo se suši
 • ne sadrži formaldehide, toluen i ftalat.

Mane

 • nakon 3 dana lak otpada
 • za potpunu prekrivenost treba dva sloja
Proizvod Pigmentiranost Tekstura Postojanost Četkica
 4.7/5 4/5 4/5 4/5 5/5

4 COMMENTS

 1. ovi lakovi su prije bili kvalitetniji. sad nisam bas zadovoljna, jer ne drze dugo, prije su puno duze trajali na noktima.

 2. Super su mi tvoje recenzije, sve lijepo detaljno objasniš :) Mislim da ću si priuštiti pokoju nude nijansu, jer su krasni i jeftini!

Leave a Reply

CommentLuv badge