makeup remover,  Neutrogena,  Product Reviews,  recenzija

Neutrogena oil free odstranjivača šminke recenzija

Neutrogena oil free odstranjivača šminke recenzija

Evo nove recenzije za Neutrogena oil free odstranjivača šminke tj. makeup remover. Već dulje vrijeme imam ovaj proizvod i mislila sam da sam napokon našla dobar odstranjivač šminke. Kao što znate već sam pisala recenziju o Skin Food honey black tea cleansing oil odstranjivač šminke. Neutrogena oil free odstranjivača šminke, uspoređujući sa Skin Food je za moju kožu mnogo bolji. Ovaj odstranjivač za šminku je namjenjen za kombiniranu – masnu kožu koja je sklona aknama. Dostupna je u svim drogerijama po povoljno cijeni. Tako da sada ću Vam pisati o detaljima oko Neutrogena oil free odstranjivača šminke recenzije. 

Neutrogena oil free odstranjivača šminke

Neutrogena oil free odstranjivača šminke recenzije se sastoji od dobrim i lošim stvarima koje možete očekivati od ovog proizvoda. Ovaj odstranjivač šminke je bijela krema koja se nanosi na pamuk za skidanje šminke i zatim se skida šminka sa lica. Krema je gust ali ne ostavlja masni trag. Na poleđini Neutrogena oil free odstranjivača šminke tube piše da nakon što skinete šminku ne morate prati lice, ja ga ipak operem. Jer po mom iskustvu i skromnom znanju, uvijek je bolje oprati lice nakon ovakih krema pogotovo ako imate osjetljivu kožu. No ukoliko nemate osjetljivu kožu onda valjda ne morate oprati lice nakon što koristite Neutrogena oil free odstranjivača šminke

Neutrogena oil free odstranjivača šminke (make-up remover) recenzija

Ukratko Neutrogena oil free odstranjivača šminke  ima i dobre i loše strane. Dobre strane su što on stvarno skine laganu šminku tj. vrlo loše skida pudere u kremi i vodootpornu šminku. Također jako loše skida bilo kakvu šminku oko očima i ako slučajno vam proizvod upadne u oči, peče ko tri vraga! Tako da nažalost ovaj proizvod za sada ima više loših strana nego dobrih iskreno. No ako nosite mineral makep ili vrlo laganu šminku onda ćete sa Neutrogena oil free odstranjivača šminke bez problema skidati šminku, čak sa očiju. Osobno vjerujem da ovaj odstranjivač šminke također njeguje kožu i baš zato loše skida šminku, a i zbog toga ga ne morate, nakon što skinete šminku sa lica, oprati sa lica. No dobra stvar je ta da mi nije iziritiralo lice niti su mi su mi na licu izbili akne zbog kreme. Tako da ovaj Neutrogena oil free odstranjivača šminke je za kožu koja je sklona aknama.

Neutrogena oil free odstranjivača šminke vrline i mane

ZA 

√ odstranjuje šminku

√ namjenjeno za kožu koja je sklona aknama

√ ne začepljuje pore

√ ne morate oprati lice nakon što ga koristite

√ daje laganu hidratizaciju

√ Ne ostavlja masni trag

√ za kombiniranu – masnu – akne kožu

 

PROTIV

x  Loše odstranjuje puder u kremi ili vodootporni puder

x Nije za normalnu – suhu kožu

x Loše odstranjuje šminku sa očiju i maskaru

x pakiranje je tubica, zna biti vrlo neuredno tijekom korištenja

 

VAŠE MIŠLJENJE 

Da li Vi imate ovaj proizvod? Da li Vam se svidio? Koji je najbolji odstranjivač šminke kojeg ste dosada koristili? Ostavite komentar!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.